Ovde ste
Home > Zdravlje > Botoks i estetski zahvati kod jaeg pola: Svaki trei pacijent “za ulepavanje” je mukarac

Botoks i estetski zahvati kod jaeg pola: Svaki trei pacijent “za ulepavanje” je mukarac


Odavno vie ne vai to da samo ene poseuju kozmetike salone. I mukarci itekako vode rauna o svom izgledu!


Izvor: B92

Foto: Depositphotos/AndreyPopov

Foto: Depositphotos/AndreyPopov

Peva Dragan Koji Keba vai za jednog od onih za koje je poznato da poseuju razne kozmetiare i podvrgavaju se tretmanima.

“Bio sam ba jutros kod svoje kozmetiarke i lepo mi je izdrenirala podonjake i izvukla vodu. Smatram da pre nego to se doe do operacije, da ovek treba da radi na sebi. Bitna je spoljna disciplina (razne maske, piling lica, tela i odgovarajuih krema) i unutranja discilina (voleti sebe od glave do nokta). Koristim i saunu, ona je neto to najbolje isisti lice”, otkiva Keba.

Poznati estetski hirurg dr Milan Coli kae za TV Prva da su pre 30 godina mukarci dolazili i dovodili partnerke i ene i ostavljali ih na 100 metara od ordinacije. Bilo im je nepojmljivo da se podvrgnu tretmanu i to jo i plate da bi bili lepi.

“Danas, 30 godina kasnije, svaki trei pacijent je mukarac. Oni su mnogo zatevniji, mnogo tei, vie ih boli, vie kukaju i padaju u nesvest, ali rade sve operacije kao i ene osim poveanja grudi (od fejs liftinga, kapaka, liposukcije, sva mogua zatezanja…)”.

Doktor Coli i sam priznaje da se podvrgao kompletnom liftingu lica i liposukciji.

“Posao nas estetskih hirurga je klasina hirurgija, samo to se nai loi radovi vide, a dobri se ne vide. Evo ja sam eleo da budem zadovoljni ezdesetogodinjak, a ne neuspeli tridesetogodinjak, odnosno pretegnut, zategnut i karikatura.”

Vie o ovome pogledajte u videu:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top