Ovde ste
Home > Sport > Košarka > U kupu svaka ekipa ima šansu

U kupu svaka ekipa ima šansu


Po dolasku tima Mega Bemaksa u Niš njihov trener nije krio optimizam pred prvi duel sa užičkom Slobodom u završnici Kupa Radivoja Koraća, ali je izrazio i veliku opreznost.

“Kup je takmičenje u kome svaka ekipa ima svoju šansu i gde smo i u prošlosti viđali iznenađenja. Na tu jednu utakmicu i manje ekipe imaju šanse protiv favorita. Sloboda igra sjajno u KLS-u i sigurno ih nećemo potceniti. Verujem da će publika imati prilike da uživa u mečevima a mi smo uvek dodatno motivisani da se prikažemo u dobrom svetlu u Nišu gde smo 2016. osvojili naš prvi i za sada jedini trofej u Kupu. Ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam na utakmici, verujem da ćemo opravdati ulogu favorita i plasirati se u polufinale. Idemo korak po korak, pa ćemo videti koliko daleko možemo da doguramo.”, rekao je Dejan Milojević.

Bek Mega Bemaxa Luka Ašćerić je istakao da je potrebno da igrači Mege uspostave kontrolu nad utakmicom od samog starta.

“Igramo protiv veoma nezgodne ekipe Slobode koja se nalazi u vrhu KLS-a i sigurno je da će želeti da se pokažu u što boljem svetlu na Kupu. Moramo da budemo vrlo oprezni i da sa pravom energijom uđemo u meč. Pokušaćemo uz agresivnu odbranu da uspostavimo kontrolu nad utakmicom od starta. Ne bežimo od uloge favorita, ali ne smemo da se opustimo jer je prostor za ispravljanje grešaka sužen na ovakvom takmičenju. Ukoliko budemo na svom nivou, verujem da ćemo doći do pobede i plasmana u polufinale.”, izjavio je Ašćerić.

U četvrtfinalnom duelu Mega se od 19:30 sastaje sa užičkom Slobodom. 

Ukoliko slavi u toj utakmici, Mega će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Crvene zvezde i Radničkog.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top