Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > KAO DETE MI JE BIO DOK SE NIJE NADUVAO, ONDA JE PROLUPAO! Kosanović podigao prašinu pred superligaško proleće!

KAO DETE MI JE BIO DOK SE NIJE NADUVAO, ONDA JE PROLUPAO! Kosanović podigao prašinu pred superligaško proleće!


Kosanović je pričao o odnosu sa Nenadom Lalatovićem, trenerom Vojvodije.

Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao – rekao je Kosanović i odamh se nadovezao: 

Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro – izjavio je 69-godišnji šef stručnog štaba Radničkog, prenosi Mondo.

(VIDEO) JE*DI GO*NA, SE*ONJO JEDAN! Žestoka rasprava Kosanovića i Milanovića na pripremama u Antaliji, od ovoga se teško vraća u realnost!

KAKO JE VOŠA PUSTILA NAPADAČA U PARTIZAN! Lalatović otkrio sve detalje, ali i šta je rekao Matiću!

Kosanović je tokom zimskih priprema imao sukob i sa kolegom iz Radnika, Milanom Milanovićem.

Tuku nas 90 minuta. Tuku, udaraju i ja im kažem “alo, prestanite više”. Znamo da na tim pripremnim utakmicama ima svega kada igrate sa klubovima iz bivših sovjetskih republika… Bio sam se uplašio da se ne desi nešto gore. Taj mali je uklizao Mihajloviću, a onda ga je na zemlji počeo udarati nogom. A, on ne zna koga udara nogom, a ja pošto znam… Mislio sam da će ga prepoloviti, kakav je. Zato sam mu rekao –  priseća se Kosanović i dodaje:

On (Milan Milanović prim. aut) je krenuo kao besan pas, a ja sam samo okrenuo leđa. Nemam ja zbog čega s njim da se svađam –  rekao je trener Radničkog.

Tu, međutim, nije bio kraj.

Da li se tako ponašaju i kada odu? Da li se dodvoravaju i tamo? Tu su klubovi i igrači kod kojih su sve loše navike, koje imate u našem fudbalskom prevstvu, donešene iz tih zemalja. Krađa, vika, laganje, udaranje, foliranje… To je strašno, ne može da se gleda. Pa, nije Savo (Milošević prim. Aut) dva puta prekidao utakmicu tek tako. To je, jednostvano, užas jedan –  rekao je Milorad Kosanović.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top