Ovde ste
Home > Sport > Komentator ESPN kritikovao Jokia – B92.net

Komentator ESPN kritikovao Jokia – B92.net


Mark Douns, dugogodinji komentator ESPN, zamerio je Nikoli Jokiu to je izgledao umorno na meu protiv Los Aneles Lejkersa.


PTIzvor: B92

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Srpski koarka je odigrao dobru partiju u porazu od Lejkersa posle produetka, ali u zavrnici mea nije uspeo donese prave odluke.

Iako je Joki u poslednja dva meseca znatno popravio fiziku spremu u odnosu na poetak sezone, Douns smatra da centar iz Sombora mora da bude jo spremniji.

“Joki izgleda kao da nema energije. Mislim da nije dovoljno spreman. Pravi greke prouzrokovane umorom. Morao bi da bude mnogo spremniji”, napisao je komentator ESPN na zvaninom Tviter nalogu.

Ovakav njegov komentar naiao je na brojna negodovanja, to kod navijaa, to kod njegovih kolega iz drugih medija.

Novinar “BSN Denvera” Adam Mares mu je odgovorio:

Damal Mari se povredio 13. januara i Denver je naredne dve i po nedelje igrao bez tri startera. Od tog datuma, Joki je odigrao najvie minuta u itavoj ligi“.

Ni novinar “Blier riporta” Endi Bejli nije ostao imun objavu Dounsa:

Joki igra na ovakav nain tokom itave karijere. Majkl Dordan i Lebron Dejms su jedini koarkai u istoriji NBA koji imaju vei BPM (Box Plus/Minus) od Jokia“, napisao je Bejli i dodao:

Joki je igrao u proseku 40 minuta u plej-ofu beleivi 25 poena, 13 skokova i 8 asistencija. Samo je Kris Pol postigao vie poena u zavrnicama utakmica od Nikole ove sezone“.

Na poetku sezone srpski koarka je bio na udaru mnogih NBA novinara/analitiara zbog svoje fizike spreme, a iako je znatno popravio telo i igra na MVP nivou, i dalje ima onih koji mu zameraju kako izgleda.

Joki ove sezone proseno belei 20,6 poena, 10,2 skokova i 6,9 asistencija, dok u februaru ima skor od 27 poena, 12 skokova i 9,2 asistencije.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top