Ovde ste
Home > Sport > Milinkovi-Savi ponovo u ii, Keman donosi Laciju ponudu od 80 miliona

Milinkovi-Savi ponovo u ii, Keman donosi Laciju ponudu od 80 miliona


Srpski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinkovi-Savi ponovo je jedna od glavnih tema na Apeninima zbog mogueg transfera na leto.


MSIzvor: B92

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Italijanski mediji piu da je Inter obnovio razgovore sa menaderom Matejom Kemanom i spreman je da krene po potpis njegovog klijenta i biveg aka Vojvodine.

Cena ispod koje Lacio, odnosno predsednik kluba Klaudio Lotito nee da uje je 80 miliona evra, to nije nedostino za Inter.

Drugi problem je to je Milinkovi-Savi takoe na meti Juventusa i elsija, pa zato “nerazuri” ele brzo da reaguju i ve su usportavili kontakt preko “transfer majstora” uzepea Marote.

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Marota je srpskog fudbalera, prole sezone najboljeg veziste u Seriji A, hteo jo i dok je bio u Juventusu, javna je tajna da je njegov veliki potovalac i eli konano da zavri transfer, posebno to u Interu smatraju da bi se idealno uklopio u sistem 3-5-2 trenera Antonija Kontea.

Celu priu iz prikrajka prati i Pari Sen ermen, kome je na leto takoe neophodan vezista sa velikim potencijalom.

Do sada je Lotito odbijao sve ponude za Sergeja, ak i u iznosu od blizu 100 miliona evra, alui mnogi misle da je naredni prelazni rok idealan trenutak za transfer iz Rima.

Samo da li u Inter? Putem kojim su nekad ili Sinia Mihajlovi i Dejan Stankovi…

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top