Ovde ste
Home > Sport > Stankovi o startnih 11: Devet imena je kristalno jasno

Stankovi o startnih 11: Devet imena je kristalno jasno


Dejan Stankovi, trener fudbalera Crvene zvezde, rekao je da ima tremu pred debi na tom mestu protiv ukarikog, ali da je ona neophodna i da voli da je oseti.


PTIzvor: B92, Beta

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Debi Dejana Stankovia na klupi Crvene zvezde moi ete da gledate na O2 TV u subotu od 14.30.

“Ima treme, sigurno, ona treba da bude prisutna. Sve utakmice u karijeri sam igrao sa tremom i pozitivnim stakom, i kada je bilo tako uvek sam bio dobar. Tako volim da se oseam, verujte. Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno lo”, rekao je Stankovi na konferenciji za novinare u Beogradu.

Dejan Stankovi e u subotu debitovati na klupi Crvene zvezde, protiv ukarikog u 21. kolu Super lige Srbije.

Njega e na debiju uivo pratiti majka i urak, nekadanji fudbaler Zvezde Milenko Aimovi, kao i, kako je naveo, jo mnogo prijatelja.

Zvezda, po reima novog trenera, oekuje samo pobedu.

Zvezda ima samo jedno oekivanje, a to je pobeda. Tako smo radili, tako smo se ponaali, a tako emo i nastaviti. Zvezda svakome mora da pokae zube. Jako emo ui u utakmicu. Protiv svakoga mora isto da pristupi, nebitno je ko je protivnik“, kazao je Stankovi.

On je naveo da mu ne treba suditi kao treneru na osnovu priprema.

Upoznavaete me kroz igru, moj odnos, odnos igraa na terenu. Tu sam za svako pitanje, za svaku kritiku, otvoren da kaem ta mislim i kako vidim stvari. Rano je da se sudi posle etiri-pet prijateljskih utakmica. Kree prvenstvo, pritisak i ima vremena“, rekao je Stankovi.

Najavio je da e neko od igraa iz Zvezdinog podmlatka sigurno biti u sastavu na predstojeem duelu.

Ne bih o imenima. Ti klinci su iskoili i to je njihova zasluga. Grupa ih je prihvatila jer su dobri, poteni i odlino su radili. Neko od njih e sigurno poeti sutra. Devet imena je kristalno jasno, o dva jo treba da odluim. Oni su bogatstvo Crvene zvezde. Videete njihov kvalitet, volju i elju da nose dres Crvene zvezde“, rekao je trener crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pozitivno je govorio o ukarikom.

Dosta dobra, mlada i orna ekipa, koja ima stabilnost. Napravili su lep sistem, imaju lep miks mladih i iskusnih igraa. Oekujem nadigravanje, ali Zvezda uvek i samo ide na pobedu. Momci iz ukarikog su puni elana i u utakmici sa Zvezdom e sigurno biti eljni dokazivanja“, rekao je Stankovi.

Crvena zvezda e u narednom periodu igrati protiv ekipa koje su u samom vrhu tabele, ukarikog, Vojvodine i Partizana, a u meuvremenu i Inijom.

“Svakako mora da ih sretne. Moda je bolje sada na poetku. Drago mi je to u odmeriti snage sa drugom, treom i etvrtom ekipom u prvenstvu narednih dana. Teko je, ali i veliko zadovoljstvo, kada ima takve ekipe sa kojima moe da se nadigrava”, rekao je Stankovi.

Stankovi protiv ukarikog nee moi da rauna na Milana Gajia i Tomanea, kao i od ranije povreenog Sekua Sanoga, dok su svi ostali “spremni i orni” za nastavak prvenstva.

“Gledam igrae koje imam na spisku. Sanogo nastavlja oporavak. Ne znam koliko e dugo trajati oporavak. Naravno, jedva ekam da se vrati”, rekao je Stankovi upitan o zdravstvenom stanju fudbalera iz Obale Slonovae.

Utakmica ukariki – Crvena zvezda igrae se u subotu od 14.30 na Banovom brdu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top