Ovde ste
Home > Sport > Amerika jaa od sveta Doni i Jang se zagrevali za glavni me

Amerika jaa od sveta Doni i Jang se zagrevali za glavni me


NBA “Ol Star” je i zvanino poeo utakmicom izmeu najboljih mladih igraa podeljenih u Tim Svet i Tim SAD.


SNIzvor: B92

AP Photo/Nam Y. Huh)

AP Photo/Nam Y. Huh)

Nedelja 2.00 na TV O2:

NBA Ol-star – vetine, trojke, zakucavanja

Tim SAD je pobedio Tim Svet sa ubedljivih 151:131 u revijalnoj utakmici koja otvara spektakularni Ol Star vikend.

Za SAD su igrali Birdis, Karter, Grejem, Hiro, Dekson, Morent, Nan, Paskal, Sekston, Vaington Vilijamson i Jang dok su za Tim Svet nastupali Voker, Meli, Beret, Klark, Doni, GildesAleksander, Haimura, Mihaljuk, Okoi, Vagner i povreen je bio Ejton.

Prve poene na meu postigao je Tim SAD zahvaljujui Derenu Deksonu i ali up zakucavanju, a Svet je odmah odgovorio preko Ar Deja Bereta i ko za ko smo gledali u gotovo itavoj prvoj etvrtini koju je svetski tim dobio sa 39:30.

Moda i najatraktivniji potez imao je Tre Jang koji je loptu probacio kroz noge Ar Deju Beretu i posle pogodio “dugu dvojku”.

Uspeli su Amerikanci da priu na pola koa zaostatka odlinom serijom na startu drugog kvartala, da bi Svjatoslav Mihaljuk i Mo Vagner inicirali kontra seriju od 6:0.

Zajon Vilijamson je uz Majlsa Bridisa pokrenuo Amerikance po drugi put, koji su stigli do izjednaenja (67:67), ali su Doni i Haimura doneli dvocifrenu prednost, pa je tim Sveta sa 81:71 otiao na “velik odmor”.

Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Ponedeljak 2.00 na O2 TV:

NBA Ol-star utakmica

U nastavku, Tim SAD se u potpunosti uozbiljio i posle simultanke Ar Deja Bereta posle koje je Tim Sveta doao do +12, jer je na semaforu stajalo 98:86, usledila je “paklena” serija Amerikanaca.

Zablistao je Majls Bridis, kao i Erik Paskal i Amerikanci za tren oka prave seriju 29:7 i treu etvrtinu zavravaju sa 115:105, da bismo u poslednjih 12 minuta uglavnom gledali atraktivna zakucavanja i Tim SAD je bez veih problema trijumfovao sa 151:131.

Za MVP ovog mea proglaen je koarka arlot Hornetsa i as Tim SAD, Majls Bridis, koji je postigao 20 poena uz po 5 skokova i asistencija i 3 ukradene lopte. Erik Paskal je imao 23 poena, Kolin Sekston 21, a Tre Jang 18 uz 4 skoka i 7 asistencija, dok je Nan imao 16, a Zajon Vilijamson 14 poena.

Ar Dej Beret, lan Njujork Niksa, bio je najbolji na drugoj strani i ubacio je 27 poena uz 6 skokova i 5 asistencija, ali i 3 ukradene lopte. Brendon Klark je dodao 22, a Luka Doni 16 (uz 2 skoka i 5 asistencija), koliko su imali i Mo Vagner i ej Gildes Aleksander, a 14 poena ubacio je Rui Haimura.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top