Ovde ste
Home > Sport > Košarka > (FOTO) SRPKINJA JE NAJSE*SI KOŠARKAŠICA NA SVETU! Bivša igračica Crvene zvezde kaže da je navikla na laskave titule!

(FOTO) SRPKINJA JE NAJSE*SI KOŠARKAŠICA NA SVETU! Bivša igračica Crvene zvezde kaže da je navikla na laskave titule!


Prija mi što su me mediji u Srbiji i regionu proglasili za najlepšu košarkašicu, iako sebe nikad nisam tako doživljavala, kaže u intervjuu za Informer Jelena Todorović (26). Atraktivna Beograđanka, koja trenutno živi i radi u Australiji, priznaje, međutim, da joj se ranije nekoliko puta dogodilo da je proglase za mis košarkaškog turnira.

BORAC POKAZAO DA JE ZA ABA LIGU! Partizan preko žilavih Čačana do polufinala sa FMP-om!

Prva ljubav

Košarka je moja ljubav, nisam odustala od nje, ali igram na poluprofesionalnom nivou

Jelena Todorović

Tada joj takva vrsta popularnosti nije prijala, ali je s vremenom ušla u svet mode i prihvatila oba zanimanja.

Telefon se usijao

Jelena priznaje da sad više novca zaradi od modelinga nego igrajući za klub Lajons iz grada Adelejda.

Košarka je moja prva ljubav, nisam odustala od sporta, ali igram u poluprofesionalnom rangu takmičenja. Zarađujem od košarke, ali ne bih mogla da živim od toga. Međutim, kad god je trebalo da se snima nešto u vezi s košarkom, da se prave reklame i slično, mene su zvali. Tako sam s vremenom ušla u svet modelinga i danas zapravo više zarađujem kao model – kaže Todorovićeva.

Srpski, ali i svi mediji u bivšoj Jugoslaviji, preneli su prethodnih dana vest da je Jelena skinula sa trona Hrvaticu Antoniju Mišuru, koja je slovila za nezvaničnu mis košarke.

Bila sam iznenađena kad sam videla da su me mediji proglasili najlepšom, jer sebe tako ne doživljavam. Nikad nisam smatrala da sam najlepša. Tog dana kad su se pojavili tekstovi telefon mi je zvonio neprestano celog dana. Zvali su me da čestitaju svi koji me znaju, počev od majke i brata iz Beograda, pa onda i svi prijatelji.

Jelena je rođena u Beogradu, ali se 2000. preselila sa porodicom u Australiju. Vratila se u Srbiju deset godina kasnije i tad je počela da trenira u Crvenoj zvezdi, sve do 2015, kad se ponovo odselila u Australiju.

Mis umesto MVP

Ranije joj je smetalo što se više pažnje pridavalo njenom izgledu nego košarkaškom talentu.

Dešavalo mi se da posle nekog turnira mene proglase za mis, a neku drugu devojku za MVP. Jednom sam se baš iznervirala i pitala šta to znači kad sam odigrala najbolje čitav turnir!? Smetalo mi je što su uvek više pažnje obraćali na moj izgled nego na talenat. To se nije primećivalo dok sam bila u Zvezdi, jer su sve devojke bile prelepe. Još kad rešimo da izađemo u grad, pa se sve skockamo – priseća se Jelena Todorović.

Učestvovala u izboru za mis Australije

Na najmlađem kontinentu nedavno je bila učesnica izbora za mis.

– Bila sam mis južnog regiona Australije. Kasnije je bilo finalno takmičenje na nivou kontinenta, takmičilo se 20 devojaka i ja sam bila među njima, ali nisam pobedila. Ipak, to mi je otvorilo mnoga vrata. Sad često radim reklame za neke brendove, za garderobu i slično – kaže Jelena Todorović.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top