Ovde ste
Home > Sport > Joki: Trebalo je vie da utiram, napravio sam nekoliko uasnih greaka

Joki: Trebalo je vie da utiram, napravio sam nekoliko uasnih greaka


Centar Denvera Nikola Joki bio je razoaran zbog proputene prilike da Nagetsi pobede lidera Zapada, ekipu LA Lejkersa.


Z.K.Izvor: B92

AP Photo/David Zalubowski

AP Photo/David Zalubowski

Tim iz Los Anelesa slavio je posle produetka sa 120:116 u susretu u kojem je Joki postigao 22 poena.

Entoni Dejvis i Lebron Dejms su dominirali u timu pobednika, a Joki je po zavretku susreta rekao da je Denver svakako mogao da ostvari i bolji rezultat.

Na pitanje da li je susret reen kada su sudije presudile u finiu da bude podbacivanje izmeu njega i Dejvisa, on je odgovorio negativno.

Ne bih rekao, to je bila odluka 50-50. Mogli su da presude na obe strane. To nije neto to je presudno uticalo. Bila je to vrlo izjednaena utakmica, a mi jednostavno nismo pogaali u poslednjim minutima produetka. Napravio sam nekoliko uasnih greaka, moj nivo odluivanja bio je lo, tako da moram da budem bolji po tom pitanju“, samokritian je srpski koarka.

Rekao je da ne zna da li se radi o umoru, a sebi je zamerio da je mogao da postigne vie poena.

Ne znam da li je umor ili ne, moda nisam bio dovoljno agresivan. Mislim da sam morao da postignem vie poena, barem da pokuam da utiram vie”, dodao je Joki.

Denver je u produetku za pet minuta postigao svega pet poena. Premalo da se dobije takav tim Lejkersa.

Moda smo pomalo spori, moda treba da igramo slobodnije u fazi napada, da ne ekamo ta e trener da kae. Trebalo bi da pokuamo da proigramo saigraa u najboljoj poziciji“.

Niko ne voli da izgubi me, ali treba rei da smo izgubili od izuzetne ekipe. Svakako od jednog od najboljih timova u NBA. Igraju na zaista visokom nivou, tako da nije tako loa stvar kada izgubite od njih. Posebno zbog toga to smo se tokom celog mea borili. I dalje smo drugi na tabeli Zapada, dopada mi se pozicija u kojoj smo trenutno“, zakljuio je Joki.

Nagetsi su drugi na Zapadu sa tri pobede manje od lidera Lejkersa, a jednom vie od Klipersa. Sledei me e igrati nakon Ol-star vikenda.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top