Ovde ste
Home > Vesti > Ko menja Manester siti u Ligi ampiona?

Ko menja Manester siti u Ligi ampiona?


Informacija da je UEFA izbacila Manester siti iz Lige ampiona (i Lige Evrope) uzdrmala je Ostrvo i itav kontinent, ali i donela glavno pitanje.


MSIzvor: B92

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Ko e popuniti mesto u elitnom takmienju umesto “graana” naredne sezone?

Ve sada je jasno da e tim aktuelnog prvaka Engleske biti meu etiri najbolja tima Premijer lige, poto je na udobnom drugom mestu, i zato moraju da se pogledaju pravila.

Prema propisu Lige ampiona – 4.08, Siti e da zameni klub ispod mesta koje vodi iz engleske lige, to znai petoplasirani.

Na toj poziciji u ovom trenutku je najvee iznenaenje sezone efild junajted, ali je konkurencija prejaka i tek e sada da se zahuhta borba.

Za petama su mu Totenhem sa dva boda manje, Vulvsi i Everton sa tri, Manester junajted sa etiri, to garantuje da emo gledati zanimljivu trku, ako ve nije za titulu (Liverpul ve sada slavi).

Photo by Michael Regan/Getty Images

Photo by Michael Regan/Getty Images

ak i da Siti osvoji ove sezone Ligu ampiona nee izboriti L, osim u sluaju da Sportski arbitrani sud u Lozani (CAS) uvai albu…

Pedantni Englezi izraunali su da e Siti izostankom na meunarodnoj sceni da izgubi oko 200 miliona evra, pored toga to kao kaznu mora da plati dodatnih 30 miliona.

Kada se doda i da je klub sa Etihada prvobitno platio 60 miliona zbog krenja Finansijskog fer-pleja, dolazimo do ogromne cifre.

Previe ak i za bogate eike iz Emirata i vlasnike Manester sitija.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top