Ovde ste
Home > Sport > Milojevi: Uz pravi ritam od poetka do vize za polufinale

Milojevi: Uz pravi ritam od poetka do vize za polufinale


Koarkai Mega Bemaksa od 19.30 asova u Niu igraju susret sa ekipom Slobode na zavrnom turniru Kupa Radivoja Koraa.


Izvor: B92

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici trenera Dejana Milojevia ele plasman u polufinale u kojem bi u subotu 15. februara igrali sa boljim iz susreta Crvena zvezda – BKK Radniki.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojevi je po dolasku u Ni istakao da su u Kupu uvek mogua iznenaenja.

Kup je takmienje u kojem svaka ekipa ima ansu i gde smo i u prolosti viali iznenaenja. U toj jednoj utakmici i manje ekipe imaju anse protiv favorita. Sloboda igra sjajno u KLS i sigurno ih neemo potceniti. Verujem da e publika imati prilike da uiva u meevima, a mi smo uvek dodatno motivisani da se prikaemo u dobrom svetlu u Niu, gde smo 2016. osvojili prvi i za sada jedini trofej u Kupu. Ukoliko uspemo da nametnemo na ritam, verujem da emo opravdati ulogu favorita i plasirati se u polufinale. Idemo korak po korak, pa emo videti koliko daleko moemo da doguramo”, izjavio je Milojevi.

Mega u etvrtifnalu Kupa Koraa igra od 19.30 sa uikom Slobodom, ekipom koja igra odlino u Superligi ove sezone. Kvota da e abaliga slaviti s vie od 24,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART za Mega – Sloboda Uice.

Luka Aeri je istakao da je potrebno da igrai Mege uspostave kontrolu nad utakmicom od starta.

“Igramo protiv veoma ekipe Slobode koja se nalazi u vrhu KLS i sigurno je da e eleti da se pokau u to boljem svetlu na Kupu. Moramo da budemo vrlo oprezni i da sa pravom energijom uemo u me. Pokuaemo uz agresivnu odbranu da uspostavimo kontrolu nad utakmicom od starta. Ne beimo od uloge favorita, ali ne smemo da se opustimo, jer je prostor za ispravljanje greaka suen na ovakvom takmienju. Ukoliko budemo na svom nivou, verujem da emo doi do pobede i plasmana u polufinale”, izjavio je Aeri

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top