Ovde ste
Home > Ekonomija > Najvei svetski lanac picerija uskoro stie u region

Najvei svetski lanac picerija uskoro stie u region


Zagreb — Dominos Pizza, koji vai za najvei svetski lanac picerija, ovog prolea otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj.


Izvor: Poslovni dnevnik

Foto: Depositphotos/Nitrub

Foto: Depositphotos/Nitrub

Otvaranje prve poslovnice u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela eraton u Zagrebu oekuje se u aprilu ili maju.

Za dolazak lidera u dostavi pica s vie od 16.300 poslovnica u vie od 85 zemalja zasluna je kompanija All about pizza, odnosno Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornal, pie Poslovni dnevnik.

“U ovu priu krenuli smo pre neto vie od godinu dana, a saraujemo s investitorom koji ve ima poslovnice Domino’s Pizze u Japanu, Nemakoj, Novom Zelandu i Australiji. Upoznao sam ga na katamaranu i kroz razgovor shvatio da je jedna od vodeih osoba u kompaniji Domino’s Pizza. Premda sam zavrio mainstvo, oduvek sam se elio upustiti u drugaiju preduzetniku priu, a nae trite ima veliki potencijal”, otkrio je Sviben za hrvatski portal.

Uoi otvaranja prve poslovnice Domino’s je krenuo u potragu za menaderom poslovnice pa je objavio konkurs. Kako napominju, postoji i mogunost irenja poslovnica picerije u ostatku Hrvatske.

Pice e se pripremati pred kupcima

Prva posebnost poslovnice bie to to e se pice pripremati na licu mesta, ispred kupaca e se mesiti testo i slagati sastojci.

“Veinu sastojaka nabavljamo od stranih dobavljaa jer je Domino’s vrlo rigorozan oko kvaliteta i zahteva sertifikata, ali vjerujemo da e se na sadanjoj listi na kojoj je nekoliko domaih dobavljaa, uskoro nai jo njih”, kae Sviben.

Domino’s je ameriki multinacionalni lanac pica restorana sa seditem u An Arboru u Miigenu. Osnovan je 1960. godine kada su Tom Monahan i njegov brat Dejms preuzeli piceriju DomiNick’s. Ime Domino’s slubeno su registrovali 1965. godine i nakon toga su poeli da se ire na ceo svet.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top