Ovde ste
Home > Zdravlje > NEMA ŠTA NE RADI! Kada biste znali koliko je ova POVRĆKA zdrava jeli biste je SVAKI DAN! Utiče na krvni pritisak, čuva od virusnih infekcija, pa čak i od RAKA DEBELOG CREVA!

NEMA ŠTA NE RADI! Kada biste znali koliko je ova POVRĆKA zdrava jeli biste je SVAKI DAN! Utiče na krvni pritisak, čuva od virusnih infekcija, pa čak i od RAKA DEBELOG CREVA!


Keleraba je odličan izvor vitamina C i jača imunološki sastav, neutralizuje štetne učinke slobodnih radikala i usporava proces starenja.

pixabay.com

Osim toga, vitamin C pospešuje apsorpciju gvožđa čime se jača organizam u globalu.

PET RAZLOGA ZBOG KOJIH JE VAŽNO DA PIJEMO RASOL! Ovaj napitak je TOLIKO MOĆAN da je pravo čudo što ne košta kao SUVO ZLATO!

Ima blagotvoran učinak na kardiovaskularni sistem jer smanjuje razmeru lošeg holesterola u krvi. I stabilizuje nivo šećera u krvi, pa se preporučuje kod pacijenata koji pate od hipoglikemije i dijabetesa.

Shutterstock

Uz redovne konzumacije svežih keleraba možete smanjiti rizik od kamena u bubregu, dok kalijum smanjuje povišen krvni pritisak. Keleraba uklanja zatvor, a neki rezultati istraživanja tvrde i kako pomaže u prevenciji raka debelog creva.

Ako ste BOLESNI ili imate NEKU INFEKCIJU, OVAJ TONIK ĆE VAM POMOĆI! (RECEPT)

Štaviše, keleraba ima blagotvoran učinak na zdravlje i snagu kostiju, limfnog sistema, vezivnog tkiva, zuba i desni. Ujedno ublažava otekline, kandidijazu i virusne infekcije.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top