Ovde ste
Home > Sport > “okovi je postao hronian problem za Federera”

“okovi je postao hronian problem za Federera”


Portal “Tenis Vorld SAD” (Tennis World USA) bavio se pitanjem najboljeg tenisera sveta svih vremena.


MTIzvor: B92

Photo by Hannah Peters/Getty Images

Photo by Hannah Peters/Getty Images

Novinar ovog specijalizovanog amerikog portala autorski tekst zapoeo je pitanjem da li bi Novaku okoviu, prvom igrau na ATP listi, mogli da ve sada dodelimo titulu tzv. GOAT-a.

On smatra da upravo Srbin ima najvee anse da u naredne dve do tri godine osvoji ‘dovoljan’ broj Grend slem turnira koji bi mu titulu najveeg potvrdili definitivno.

Tennis World Usa podsea da je Novak bolji u meusobnim duelima protiv vajcarca i panca, te da je sve trofeje u karijeri osvojio upravo u eri njih dvojice, odnosno kao njihov savremenik.

Takoe, istie se da je okoviev jedini ‘negativni’ period u poslednjih deceniju i po bio od US opena 2016. do osvajanja Vimbldona 2018. godine, odnosno otprilike 18 meseci.

Photo by Hannah Peters/Getty Images

Photo by Hannah Peters/Getty Images

Novinar ovog portala istie da je teko za oekivati da Novak osvojio sve Grend slem turnire do kraja godine, ali ne i nemogue, uz napomenu da e najtee biti na Rolan Garosu, gde je Nadal praktino nepobediv i ima 12 titula.

Novinar Lorenco ioti dalje napominje Novakovu dominaciju na betonskoj i travnatoj podlozi, te njegovu mentalnu snagu i sposobnost da prebrodi teke situacije.

Tekst se zavrava konstatacijom da je Novak postao hronian problem za Rodera, za koji vajcarac jo uvek nije naao lek.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top