Ovde ste
Home > Sport > Rajola: Pogba na meti Juventusa, ali i drugih klubova

Rajola: Pogba na meti Juventusa, ali i drugih klubova


Vezista Manester junajteda Pol Pogba uskoro bi mogao da se vrati na teren, ali na leto ga najverovatnije oekuje transfer.


Izvor: B92

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Postoje veliki izgledi da se reprezentativac Francuske vrati u Italiju, tanije u redove prvaka Juventusa, koji je zainteresovan da ga opet vidi u svojim redovima.

To je potvrdio i Pogbin agent Mino Rajola koji je rekao za “Tutosport” da je u stalnim razgovorima sa elnicima Juventusa.

“Pogba e pre svega pokuati da da sve od sebe do kraja sezone, onda emo na kraju videti da li e ostati ili ne. Sa Pavelom Nedvedom i ljudima iz Juventusa priam o mnogim stvarima, ukljuujui tu i Pogbu i druge igrae, to je normalno za veliki klub“.

Morate da ostanete informisani, da vidite ta se deava, pretpostavite neke stvari, o neemu i da sanjate… Osim Juventusa, za Pola se interesuju i drugi klubovi, ali on je sada u Manester junajtedu. Nita nije nemogue u prelaznom roku, to su pokazali Juventus, PS, Real… Postizanje nemoguih stvari je deo ovog posla“. poruio je Rajola.

Pogba je ove sezone zabeleio svega sedam nastupa u dresu kluba sa “Old Traforda”.

ini se da je i u klubu sazrelo miljenje da je najbolja opcija za sve da Pogba ode, ali pitanje je za koliko e ga prodati, s obzirom da mnogi smatraju da je sto miliona evra previe za igraa koji je vei deo sezone bio van terena zbog povrede.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top