Ovde ste
Home > Život > Državljani Srbije iz karantina u Francuskoj stigli u Beograd, zahvaljuju na podršci

Državljani Srbije iz karantina u Francuskoj stigli u Beograd, zahvaljuju na podršci


Državljani Srbije su u Beograd doputovali redovnim letom iz Francuske nakon dvonedeljnog karantina u Eks-on-Provansu, u blizini Marseja, a jedan od njih, Aleksandar Kalaba, po dolasku na aerodrom rekao je novinarima da se oseća fenomenalno i da mu je drago što je konačno stigao u Srbiju.

“Drago nam je da smo tu i da se zahvalimo svima koji su brinuli, ko je zvao, da se sve ovo teškom mukom organizuje”, rekao je Kalaba po sletanju iz Frankfurta.

Svi su bili vidno umorni, ali i očigledno srećni što su konačno, posle toliko vremena, doputovali u Srbiju i mogu da odu svojim porodicama.

Kalaba je rekao da je u karantinu u Francuskoj kretanje bilo ograničeno, kao u, kako je kazao, “nekom malo lakšem zatvoru”.

“Imate sok, vodu, kafu, ali nemate šta da radite. Mi smo to pokušali da razbijemo na neki naš način, balkanski, da pijemo kafu, sok, ali prošlo je”, dodao je Aleksandar Kalaba.

Na pitanje da li će se vratiti u Vuhan, odgovorio je da neće, ali da hoće u Kinu.

Aleksandar Kalaba je dodao da se nisu plašili u Vuhanu da će se razboleti i da se sprijateljio sa ostalom trojicom evakusianih Srba iz tog grada.

“Niko nije kukao, nedostajala nam je porodica, ali navikli smo. Kada radite tamo morate da isključite neke emocije”, rekao je Kalaba.

Kalaba je dodao da jedva čeka da ode kući. 

“Dobio sam dojavu da mi je ćerka napravila 12 crteža”, kazao je Kalaba.

Njih četvorica su po dolasku na aerodrom prošli uobičajenu zdravstvenu kontrolu.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top