Ovde ste
Home > Sport > “Neu da ga bacim pod autobus” VIDEO

“Neu da ga bacim pod autobus” VIDEO


Ameriki koarka Demarkus Kazins govorio je o nesrenoj sudbini koja ga je zadesila u emisiji “All the Smoke”.


LNIzvor: B92

Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Nekadanji Ol-star je tokom dve sezone pre ove doiveo dve teke povrede i retko kada imao priliku da vidi teren, igrajui za Nju Orleans Pelikanse i Golden Stejt Voriorse.

Pred poetak sezone 2019/20 eleo je da se vrati na pravi nain i svojoj novoj ekipi, Los Aneles Lejkersima pomogne da dou do ampionskog prstena.

Ipak, neposredno pred poetak sezone, Kazins je doiveo novu izuzetno teku povredu – pokidao je ligamente levog kolena, doivevi treu teku povredu za 18 meseci.

“Ono to je ludo je, ovee… Sve se to desilo i tog dana sam letom doao kui i otiao u salu. Preleteo sam skoro celu zemlju, ali nisam hteo da propustim nijedan dan treniranja. Doao sam na trening malo kasnije, tada se ve igralo sa loptom (na treningu)… Nisam smeo da tada budem tamo, ali samo sam hteo da imam produktivan dan, da osetim neto…”, otkrio je Kazins i dodao:

“Poslednji napad, poslednji ko… (Tada se desilo)”.

Bivii centar Sakramento Kingsa je pre povreda bio jedan od najboljih igraa na svojoj poziciji na svetu i u proseku imao 24,4 poena, 12,4 skoka i 3,9 asistencija po utakmici u jednom trenutku.

Iako se dosta spekulie, i dalje nije poznato na koji nain se Kazins povredio, ali je posle razgovora sa jedinm od voditelja emisije, bivim koarkaem Metom Barnsom, slika malo jasnija.

“Ne elim da svog ortaka bacim pod autobus. Naravno, nije bilo namerno. Bio je to slab kontakt, ali… Ono to je razoaravajue je to jednostavno nisam smeo tada da treniram. Ali, ovek ui dok je iv”, zakljuio je Kazins.

Iskusni centar bi mogao da se ove sezone vrati na teren u dresu Los Aneles Lejkersa, u kasnijem delu plej-ofa, ali nita jo nije potvreno.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top