Ovde ste
Home > Vesti > Vojvoanska partija izlazi na izbore

Vojvoanska partija izlazi na izbore


Vojvoanska partija izai e na predstojee lokalne, pokrajinske i dravne izbore zajedno s partnerima okupljenih oko Vojvoanskog fronta.


Izvor: Tanjug

“Reeni smo da se za Vojvodinu i sve njene graane borimo i izborimo, bez obzira na izborne uslove koji nisu dobri i po nas Vojvoane nikada nisu ni bili dobri, jer samo tako moemo reavati brojne probleme sa kojima se suoava Vojvodina i itavo nae drutvo”, kae se u saoptenju Predsednitva.

Ta stranka ocenjuje da bi “bojkot izbora produio agoniju viedecenijskog zatiranja i propadanja Vojvodine o kojoj ne vode rauna ni vlast ni samozvana bojkot opozicija, a vojvoansku politiku misao dodatno marginalizovao”.

“U toj situaciji, mi Vojvoani nemamo prava da sedimo skrtenih ruku i ekamo ta e i da li e neko neto u Beogradu odluiti u ime svih nas koji ovde ivimo i nakon izbora. Vojvoanski front se nametnuo kao najozbiljniji i najorganizovaniji politiki savez zasnovan na onim vrednostima za koje se kao partija svih ovih decenija zalaemo i od kojih ne odustajemo”, kae se u saoptenju.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top