Ovde ste
Home > Automobili > MORAĆE DA SE VIRTUELNO TAKMIČE! Korona virus odložio i trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana

MORAĆE DA SE VIRTUELNO TAKMIČE! Korona virus odložio i trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana


Formula 1

Foto: Tanjug / RAS Srbija

Trka Formule 1 za veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu odložena je u ponedeljak zbog epidemije korona virusa, saopštili su ogranizatori.

– Odlaganje je dogovoreno nakon opsežnih razgovora sa F1 i Vladom Azerbejdžana. Ovo dolazi kao direktan rezultat tekuće globalne pandemije COVID-19 i zasniva se u potpunosti na stručnim uputstvima koja su nam dostavile nadležne vlasti – navodi se u saopštenju organizatora.

Podsetimo, nova sezona Formule 1 je trebalo da počne prošle nedelje u Australiji. Otkazana je trka u Monaku, koja je trebalo da se održi 24. maja, a ranije su odložene i trke u Bahreinu, Vijetnamu, Kini, Španiji i Holandiji. Zato su u “najbržem cirkusu na svetu” odlučili da organizuju seriju virtuelnih trka, kao bi “zamenili” odložena ili otkazana nadmetanja ovogodišnjeg šampionata.

Pročitajte još:

VELIKI ZAOKRET JAPANSKIH VLASTI! Premijer Šinzo Abe poručio u parlamentu: Održavanje Olimpijskih igara je NEMOGUĆE!

ČIK POGODITE Ko na ovoj slici navija za Zvezdu, a ko za Partizan, Biković je izdao “oca”

NOVI ŠOK U ITALIJI! Kristijano Ronaldo NAPUŠTA JUVENTUS zbog pandemije korona virusa, POZNATO i u koji veliki klub ide?!

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top