Ovde ste
Home > Ekonomija > Viz er: Obustava letova u Srbiji do 1. maja

Viz er: Obustava letova u Srbiji do 1. maja


Beograd — Kompanija Viz er objavila je da usled uvedenih ogranienja putovanja, privremeno zatvara svoju beogradsku bazu.


Izvor: Tanjug

Foto: Epa/TOMS KALNINS

Foto: Epa/TOMS KALNINS

Viz er je naveo i da produava trenutnu obustavu dolaznih i odlaznih letova sa Aerodroma “Nikola Tesla” Beograd i sa Aerodroma “Konstantin Veliki” do 1. maja ove godine.

Ogranienja putovanja predstavljaju meru spreavanja irenja pandemije kovida-19, kau u ovoj kompaniji.

“Putnici sa rezervacijama u ovom periodu e biti automatski obaveteni putem imejla ako su rezervaciju izvrili direktno na sajtu wiair.com ili preko mobilne aoplikacije ove avio-kompanije”, navode iz Viz era.

Dodaju da e 120 odsto orginalne cene karte biti automatski prebaeno na WIZZ raun putnika i taj iznos e moi da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu Viz erovih proizvoda i usluga.

Putnici takoe, kako navode, mogu da se odlue za refundaciju u novcu, koja podrazumeva duu proceduru, i bie obaveteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu.

“U tom sluaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte”, kau iz ove kompanije i dodaju da putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, ukljuujui onlajn putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Navode da, iako je trenutna situacija van kontrole Viz era, avio-kompanija se izvinjava zbog moguih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglaava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade najvaniji prioritet ove avio-kompanije.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top