Ovde ste
Home > Kultura > Ovo su najbolji filmovi o superherojima koje možete da gledate tokom karantina

Ovo su najbolji filmovi o superherojima koje možete da gledate tokom karantina


Ima mnogo superoja, ali odakle početi?!


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/Guang Niu

Foto: Gettyimages/Guang Niu

S obzirom da nam je čitava planeta stala usled pandemije koronavirusa, sada više nego ikada se raspravlja o junacima iz filmova.

Postoji bezbroj filmova o superherojima za gledanje, a Marvelov filmski univerzum maraton odličan je način da vam prođe vreme, posebno u karantinu.

Ima mnogo superoja, ali odakle početi?!

Crni panter, naravno.

To je najpopularniji film širom sveta, prema istraživanju Cashladi-a, a glasalo je 48 zemalja, što bi trebalo da bude dovoljno da shvatite da je u pitanju odličan akcioni film. Prema popularnosti, ostali filmovi koje treba gledati su ”Spajdermen” (omiljeni u 21 zemlji), ”Kapetan Marvel” (14 zemalja), ”Dedpul” (13 zemalja) i ”Čudesna žena” (što je DC, ali to ćemo je pustiti na listu), piše Metro.

Da li to znači da je vreme da se pretplatite na Dizni Plus? Mi tako mislimo. Ali čekaj, koji je omiljeni film o superheroju u Velikoj Britaniji? Kapetane Marvel, naravno.

Bez obzira da li se slažete ili ne, jedno je sigurno, u vremenu kada je svet stao, možemo da pričamo o tome i zaboravimo na haos koji je zahvatio čitav svet.

S obzirom da ”Iks-Men”, ”Osvetnici” i ”Čuvari galaksije” bili su samo omiljeni u jednoj zemlji, o tome se mora puno raspravljati – da, Iks-Men zaslužuje mnogo više zasluga.

Koji je vama omiljeni akcioni junak?

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top