Ovde ste
Home > Sport > Košarka > JEDNO JE SIGURNO! Bez Zvezde i Partizana u ovom takmičenju!

JEDNO JE SIGURNO! Bez Zvezde i Partizana u ovom takmičenju!


To je potvrdio Leon Deleon, direktor Lige.

–  Svestan sam da svi trenutno gledaju kada će početi Evroliga, Evrokup i ABA liga. Sasvim je realno očekivati da Crvenu zvezdu i Partizan vidimo tek u plej-ofu domaćeg šampionatu zbog termina, a ne u prvoj fazi Superlige. Ostaje da se vidi i da li je to izvodljivo. Mi smo čekali sa terminima i u normalnim okolnostima, a sada će tek da bude komplikovano. Ipak, umereni sam optimista, verujem da neće doći do potpunog prekida i da ćemo ponovo imati šampiona u normalnim okolnostima – rekao je za Maxbetsport Deleon.

SRBIMA NIJE LAKO U AMERICI! Jokić, Bobi i Gudurić ne izlaze i kuće, EVO KAKO TRENIRAJU!

VEST KOJU SVI ČEKAJU! Evo kada se nastavlja NBA liga!?

Ljubitelji košarke uglavnom razmišljaju kada će se nastaviti Evroliga, Evrokup i ABA liga, kao i da li će se uopšte nastaviti usled pandemije koronavirusa.

Naravno da razmišljam o takmičenju, sada imamo vremena da razmišljamo. Situacija je teška, moraju da se steknu svi uslovi, pre svega zdravstveni kako bi eventualno mogli da ozbiljno krenemo u realizaciju Superlige. Nadam se da bi krajem maja moglo da se sveopšte stanje poboljša i da se sport, a samim tim i košarka, ponovo pokrene – rekao je Deleon.

APEL KOJI MORATE PROČITATI! Oglasio se bivši kapiten Zvezde! Mitrovićeva PORUKA za opomenu mnogima! (Video)

MOLIM VAS, OSTANITE KOD KUĆE! MOĆNA poruka Simonovića iz Koronom okovane Španije!

Evroliga je u sredu izdala saopštenje da se čeka povoljan trenutak kako bi se nastavilo sa mečevima, a prioritet je da se ne menja sistem, iako će i to biti u razmatranju ako bude neophodno. Isto ovo važi i za Evrokup.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top