Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > NIJE KU*VA, ONA MU JE DEVOJKA! Ninković na udaru zbog krešenja izolacije, oglasio se Nikolin brat!

NIJE KU*VA, ONA MU JE DEVOJKA! Ninković na udaru zbog krešenja izolacije, oglasio se Nikolin brat!


I protiv Ninkovića će biti pokrenut postupak, a nakon što se situacija malo smirila oglasio se Nikolin brat Nemanja.

Bio sam u Italiji kod Nikole, odvezao sam mu automobil koji je kupio ovde, u Srbiji. Međutim, kada je počela ludnica sa koronavirusom, obojica smo došli kući. To je bilo pretprošle srede, pre tačno dve nedelje – rekao je za Alo  rođeni brat veziste Askolija.

POSLE VESTI O HAPŠENJU! Oglasio se i Nikola Ninković! Bivši AS Partizana otvorio dušu!

NINKOVIĆU POLICIJA BILA U STANU! Džigijev otac tvrdi: Nije PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU, nije ni dobio nikakvo uputstvo!

Kako tvrdi, niko im na granici nije dao nikakav papir niti ih je obavestio da treba da se izoluju, ali su oni, slušajući savete nadležnih, samoinicijativno odlučili da to urade.

Nikola je odmah po dolasku u Beograd otišao u hotel u kojem uvek odseda kada je u prestonici. U dokumentima mu stoji moja adresa, ali gotovo nikada ne bude kod mene zato što je stan mali i nema mesta za obojicu. On voli da ima komoditet i da može da ga poseti neko od drugara, devojka…- objašnjava Nemanja Ninković i dodaje:

Prvi put su došli prošlog petka, oko 19. Tražili su Nikolu. Objasnio sam im da je u hotelu, dao im adresu i rekao im da on nigde ne izlazi te da ga mogu proveriti u svako doba, nakon čega su otišli. Međutim, ponovo su došli u sredu i ponovo ga tražili – kaže Nemanja i objašnjava da su tada došli drugi policajci i da je i njima ponovio istu priču.

Informer

 

Tada su oni otišli u hotel kod Nikole kako bi proverili da li je na adresi i ispred hotela bili su parkirani danima, sve dok nije isteklo onih rizičnih 14 dana posle ulaska u zemlju. Sa njim je bila njegova devojka, ne prostitutka, ali je ona odmah u četvrtak ujutru otišla svojoj kući – kaže Nemanja

Iako se do sada na koronavirus nisu testirali ni on ni brat jer za tim nije bilo potrebe, kako kaže, rado će to učiniti ukoliko im neko zatraži.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top