Ovde ste
Home > Sport > Tenis > NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUDNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUDNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!


Rodik, koji će raditi kao analitičar za “Tennis Channel”, ispričao je jedan zanimljiv detalk sa Olimpijskih igara 2012. godine.

 Mislim da niko ne može da predvidi da će neko sa pet grend slemova doći do 20, ali ću vam ispričati jednu priču. Sećam se Olimpijskih igara 2012. godine. Sastao sam se sa Novakom u drugoj rundi. Osećao sam se odlično, osvojio sam nekoliko turnira pre Igara, a Novak je neko protiv kojeg sam imao dobar odnos pobeda i poraza do tog trenutka. Međutim, Novak me je izlupao kao bubnjeve. Bio sam kao dete na terenu. Osećao sam da sam igrao dobro, servirao sam solidno, ali me je on isprašio – poriznao je  Rodik, koji se sada divi Srbinu, iako nije uvek tako bilo.

LJUDI, BEŽITE OD ĐOKOVIĆA! Amerikanac koji je pljuvao Srbina otkrio kako je uspeo OVO DA URADI!

SAMO KORONAVIRUS MOŽE DA ZAUSTAVI NOVAKA! Jedino viša sila može Đokoviću da pokvari planove!

ap photo

Endi Rodik

 Tada sam verovatno prvi put shvatio da ova igra postaje drugačija nego kada sam je ja igrao. Ovi momci trenutno igraju tenis sa druge planete.

Inače, Rodik se ubrzo posle Olimpijskih igara povukao iz tenisa, tačnije odmah posle Ju Es opena 2012. Nole ga je poslao u penziju.

NOLE NEĆE BRANITI TITULU NA VIMBLDONU? Moguće OTKAZIVANJE najstarijeg turnira!

DA LI JE MOGUĆE?! Najavio penziju!

Prisetio se trenutka kada je shvatio da “ovo više nije tenis koji je on igrao”.

Pričamo o trojici najboljih u istoriji. Ponestaje nam superlativa i prideva da objasnimo kako je neverovatno igrati na nivou na kojim oni to rade tako dugo. Kada pogledate Pita Samprasa, on bi osvojio jedan grend slem ili dva u sezoni, ali bi opet izgubio u nekoj trećoj ili četvrtoj rundi. Ovi momci prolaze u polufinale svaki put. To je ludo.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top