Ovde ste
Home > Sport > Tedi: Postoje stvari bitnije od fudbala, Siti se raspituje za mene

Tedi: Postoje stvari bitnije od fudbala, Siti se raspituje za mene


Prinudna pauza uzrokovana opasnou od pandemije virusa kovid-19 dola je u najgore mogue vreme za Slobodana Tedia.


Izvor: B92

Foto: FK

Foto: FK ukariki

Centarfor ukarikog je u poslednja etiri mea tri puta zatresao protivniku mreu, uz to belo-crni su podseali na ekipu iz prvog dela sezone.

Terzi, kao i svi ostali igrai, trenira od kue.

Niko nije mogao da predvidi da e se ovako neto dogoditi, ali svima je jasno da postoje bitnije stvari od fudbala. Zaista je sve dolo u najgore mogue vreme, uao sam u golgetersku formu, igramo mnogo bolje, siguran sam da bismo imali dobre anse da se vratimo na etvrto mesto, koje vodi u Evropu. Nismo mogli da utiemo na ovo, ali sada je na nama da radimo dobro, koliko god je to mogue u ovim uslovima i da spremni doekamo nastavak ampionata. Iskreno se nadam da e prvenstvo biti nastavljeno i da e ukariki biti jo jai i jo bolji“, istakao je Tedi.

Trenutno trenira kod kue, po programu kondicionog trenera Milovana Kneevia.

Radimo po tom programu, evo ve drugu nedelju. Naravno, sve od kue, uzeo sam i tegove, a snalazim se za tranje. Sada imam vremena za neke druge stvari, svaki dan imam asove engleskog po sat i po. Igram i karte, drutvene igre, Soni sa bratom… Ipak, najvie mi nedostaje fudbal i rad sa loptom. Nadam se da e se situacija to pre normalizovati i da emo se vratiti na teren“, rekao je napada.

Tedi je rekao da je trenutno sigurnije u Novom Sadu nego u Beogradu.

Svakako je ovde sigurnije, jednostavno, manji je grad. Posle mea protiv Javora u Ivanjici samo sam pokupio stvari u Beogradu i otiao kui. ujem se sa saigraima svakodnevno, odradili smo i sve „elende“ na drutvenim mreama, mislim samo da neu moi ovaj poslednji, koji je api ispunio“, nasmejao se Tedi.

Zvanino je igra Manester sitija, pa se “Graani” raspituju za njegovu trenutnu situaciju.

Raspitivali su se kako sve funkcionie ovde, kad su uli da je uveden policijski sat. Poslali su mi i predloge za dvevnu rutinu kod kue i napomenuli da radim po programu koji sam dobio u ukarikom. Lino, trudim se koliko mogu, drim se svim saveta nadlenih, nosim i masku kad je to potrebno. Treba imati i malo sree u ovakvim situacijama, uz naravno najbitniju stvar, da se to manje izlazi iz kue“, zakljuio je centarfor ukarikog.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top