Ovde ste
Home > Sport > Deleon: Superliga e poeti bez Zvezde i Partizana

Deleon: Superliga e poeti bez Zvezde i Partizana


Direktor Koarkake lige Srbije Leon Deleon optimista je po pitanju odigravanja Superlige Srbije.


SSIzvor: B92

Foto: StarSport

Foto: StarSport

Iako je kompletan svet sporta stao, Deleon je miljenja da e biti steeni svi uslovi da se klubovi bore za titulu ampiona drave.

“Naravno da razmiljam o takmienju, sada imamo vremena da razmiljamo. Situacija je teka, moraju da se steknu svi uslovi, pre svega zdravstveni kako bi eventualno mogli da ozbiljno krenemo u realizaciju Superlige. Nadam se da bi krajem maja moglo da se sveopte stanje pobolja i da se sport, a samim tim i koarka, ponovo pokrene”, rekao je Deleon u izjavi za “MaxBetsport”.

Ukoliko doe do stabilizacije situacije izazvane koronavirusom i povratka na koarkake parkete, bie problema za KLS u organizaciji takmienja.

Crvena zvezda i Partizan nee biti u mogunosti da od poetka zaigraju u Superligi Srbije, jer e imati obaveza na Jadranu, u Evroligi i Evrokupu.

Svestan sam da svi trenutno gledaju kada e poeti Evroliga, Evrokup i ABA liga. Sasvim je realno oekivati da Zvezdu i Partizan vidimo tek u plej-ofu domaeg ampionatu zbog termina, a ne u prvoj fazi Superlige. Ostaje da se vidi i da li je to izvodljivo“, istakao je Deleon i zakljuio:

“Mi smo ekali sa terminima i u normalnim okolnostima, a sada e tek da bude komplikovano. Ipak, umereni sam optimista, verujem da nee doi do potpunog prekida i da emo ponovo imati ampiona u normalnim okolnostima”.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top