Ovde ste
Home > Vesti > Radovi na pet putnih pravaca – teretnjaci ekaju na Horgou

Radovi na pet putnih pravaca – teretnjaci ekaju na Horgou

Fallback Image


Radovi se danas izvode na dve deonice auto-puta i tri putna pravca u Srbiji, guve na naplatnim rampama nema.


Izvor: Tanjug

Teretnjaci najvie ekaju na prelazima Horgo i Mali Zvornik.

Radovi su u Prvomajskoj ulici u Panevu gde je u toku pojaano odravanje desne kolovozne trake od ulice Bore Stankovia do Bavanitanskog puta pa je saobraaj preusmeren u levu, a njihov zavretak je 13. Aprila.

Na putu Halovo – Veliki Izvor do 16. Aprila radi se na izgradnji rigole i proirenju kolovoza pa se u periodu od 7 do 15 sati vozila naizmenino proputaju.

Ovi radovi obavljaju se radnim danima i subotom, a radova nema nedeljom.

Na auto-put E-80, u zoni tunela „Sopot”, teku radovi na izgradnji nadvonjaka, pa je za saobraaj zatvorena preticajna traka, u oba smera.

Saobraaj se tu odvija odvija samo voznom saobraajnom trakom, a ok za zavretak radova 14. Aprila u zavisnosti od dinamike izvoenja radova i vremenskih uslova.

Na auto-putu E-75, kod petlje Brestovac, produavaju se do 10. Aprila radovi na izgradnji nove bone naplatne stanice pa je za saobraaj zatvorena petlja „Brestovac“.

Preporueni alternativni putni pravac iz Nia ka Leskovcu, kao i iz pravca Preeva ka Niu – je petlja „Doljevac” za sve kategorije vozila.

Kod mesta Orlovat na mostu preko reke Tami do 20. Avgusta traje obustava saobraaja zbog radova na redovnom odravanju.

Alternativni putni pravci za vozila koja se kreu iz Zrenjanina i Perleza ka Tomaevcu, Uzdinu i Kovaici je put Farkadin – Kovaica, dok vozila koja se kreu iz Padine i Kovaice ka mestu Orlovatu, i dalje prema Zrenjaninu, treba da koriste put Farkadin – Perlez.

Putevi Srbije saoptili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadravanja vozila, a prema informacijama granine policiji neto posle 13 sati na graninom prelazu Horgo su na izlazu teretna motorna vozila ekala pet sati, dok je na prelazu Mali Zvornik zadravanje za teretnjake etiri sata.

Na ostalim graninim prelazima nema zadravanja.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top