Ovde ste
Home > Sport > Fudbaleri Zvezde pristali na 50% manje plate

Fudbaleri Zvezde pristali na 50% manje plate


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzi potvrdio je da je cela ekipa pristala na polovinu zarade u naredna tri meseca.


MS

Pedja Milosavljevic

Pedja Milosavljevic

Izabranici Dejana Stankovia su u pisanoj formi obavestili upravu kluba o svom potezu, ali i da bi na isti korak mogli da se odlue i posle toga u zavisnosti od situacije sa pandemijom koronavirusa.

Zadovoljstvo mi je da saoptim da su igrai Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrae ve i dobre ljude“, rekao je Terzi u izjavi dostavljenoj medijima.

Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji izmedju ostalog sadri predlog za umanjenje plate od 50% u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive. Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja trokova poslovanja, a sve sa namerom da sa to manje posledica prebrodimo predstojeu krizu“, zakljuio je.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top