Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > Real Madrid sprema „bezobraznu“ ponudu za Halanda, da li će ga Borusija pustiti?

Real Madrid sprema „bezobraznu“ ponudu za Halanda, da li će ga Borusija pustiti?


Mladi napadač se sjajnim igrama u dresu Salcburga, u kome je postigao 29 golova na 27 utakmica, nametnuo Borusiji u čije redove je prešao za 20 miliona evra, posle samo jedne godine provedene u Austriji. Dortmund je ceo transfer koštao još 15 miliona za menadžera Minu Raolija i dodatnih 10 miliona evra „bonusa za potpis” ocu 19-to godišnjeg napadača.

„Čudo od deteta” iz Norveške nastavilo je sa odličnim partijama i u Nemačkoj. Do sada je na jedanaest mečeva postigao 12 golova. Iako je u Dortmundu tek nekoliko meseci, izgleda da se seli u toplije krajeve. Španski mediji prenose da je Real ozbiljno “zagrizao” za mladog napadača. U ugovoru je odštetna klauzula od 75 miliona evra.

AS piše da je Real spreman da ponudi 60 miliona evra i našeg napadača Luku Jovića, koji se nije snašao na Sjantrjago Bernabeu. Da potsetimo Jović je prošlog leta plaćen 60 miliona evra. Postigao je dva gola u 24 nastupa.

Upravo je Borusija želela da u svojim redovima ima Luku Jovića, koji je odlično igrao za nemački Ajntraht, ali nije mogla da se nadmeće sa Realom.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top