Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > Morinjo prekršio mere distanciranja, reagovao i gradonačelnik Londona

Morinjo prekršio mere distanciranja, reagovao i gradonačelnik Londona


Morinjo je snimljen kako vodi trening na kojem je bio i Tanguj Ndombele, a portuglaski trener prihvatio je svoju grešku.

“Prihvatam da moje ponašanje nije bilo u skladu sa vladinim protokolom i da smemo biti u kontaktu samo sa članovima našeg domaćinstva. Izuzetno je bitno da odigramo svoju ulogu i poštujemo vladina uputstva kako bi podržali naše heroje iz Nacionalne zdravstvene službe i sačivali živote”, izvinio se Morinjo.

I drugi članovi Totenhema “uhvaćeni” su kako krše mere društvene izolacije.

Davinson Sančez i Rajan Sesinjon snimljeni su kako trče jedan pored drugog kroz Londonski park, dok je Serž Orije na društvenim mrežama podelio snimak kako džogira u društvu.

Ponašanje članova Totenhema na meti je kritika, a oglasio se i gradonačelnik Londona Sadik Kan koji je rekao da je takvo ponašanje nedospustivo i da bi fudbaleri trebalo da budu primer, naročito najmlađima.

Totenhem se objavio da su svi članovi kluba obavešteni da moraju da poštuju društveno distanciranje kada treniraju u prirodi, kao i da će odgovorni nastaviti da šalju članovima poruke iste sadržine.

Fudbal u Engleskoj ne igra se od marta meseca, a i dalje nije poznato kada bi Premijer liga mogla biti nastavljena. Sve zavisi od epidemije koronavirusa.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top