Ovde ste
Home > Život > esto je u pesmama govorila o smrti: Preminula mlada reperka u usponu – Vesti – ivot

esto je u pesmama govorila o smrti: Preminula mlada reperka u usponu – Vesti – ivot


Chynna, hip-hop muziarka u usponu koja je karijeru poela kao model, a zatim se istakla i talentom za muziku, preminula je u sredu u rodnoj Filadelfiji, potvrdio je njen menader Don Miler, dodajui da je uzrok smrti jo uvek nepoznat. Imala je samo 25 godina.


Izvor: B92

Reperka je bila poznata po svojim solo radovima, ali i saradnji s hip-hop kolektivom ASAP Mob, a u svojim pesmama je esto govorila o smrti.

Vest o njenoj smrti okirala je hip-hop svet, a mnogi se od nje oprataju na drutvenim mreama. “Bila je izuzetno inspirativna i jedinstvena umetnica i osoba”, rekao je Miler. Chynna je poela da se bavi manekenstvom sa 14 godina, nakon to su je otkrila agencija Ford Models, za koju je radila tri godine. Kada je imala 15 godina, Chynna se na Twiteru javila reperu ASAP Yamsu i zamolila ga za saradnju. Poela je da objavljuje pesme i da nastupa sa ekipom ASAP Mob.

Njene pesme su presluane vie miliona puta na muzikim platformama SoundCloud i Spotify, a meu njenim hitovima nalaze se pesme “Selfie” i “Glen Coco”.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top