Ovde ste
Home > Sport > “Mekregor je ljubomorna prostituka, svi bi ga prebili”

“Mekregor je ljubomorna prostituka, svi bi ga prebili”


Iako sport nije u prvom planu, rat Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora se nastavlja.


Izvor: B92

Foto: Reuters/Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Foto: Reuters/Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Ali Abdelaziz, menadžer Nurmagomedova, oštro je kritikovao Irca, ali i kritičare svog borca.

“Svi ti judi, oni nisu bitni. Ono što je bitno su njegovi treneri, njegovi sparing partneri, njegova porodica, UFC. To je bitno. Ostali ‘trolovi’, oni nisu bitni”, reka oej Abdelaziz.

Nurmagomedovova sledeća borba biće protiv pobednika glavnog događaja UFC 249 u kojem se sastaju Toni Ferguson i Džastin Gejtdži.

“Čak ni Toni nije bitan, da budem iskren. On nije šampion, on se ni za šta ne pita. Habib se ne plaši nikoga. Habib je spreman da se bori protiv pobednika”.

Abdelaziz je odgovorio na prozivke Mekgregora, koji je njegovog borca nazvao kukavicom.

“To je ludo jer taj lik ljudima govori da ostanu kod kuće, da ne izlaze napolje, on donira, troši milione dolara. Ali sada znao da je svo to s*anje lažno. Ovo sr*nje je sada stvarno jer ti govoriš svima da ostanu kod kuće, a Habibu, kojem je država Rusija rekla da ne može da napusti zemlju, govoriš da je kukavica”,
istakao je poznati menadžer i podvukao:

“To ipak nije bitno. On (Mekgregor) nije broj 1, nije broj 2, nije broj 3. Redom ide ovako – Habib, Džastin, Toni. On je broj 4, o njemu trenutno ni ne pričamo”.

On je zatim optužio Mekgregora da se “hvata za slamke” jer je potpuno ispao iz borbe za titulu.

“On je kao ljubomorna prostituka. Previše je stara da bi zarađivala novac. Kao što je Habib rekao, on je prostitutka. Zna da je njegovo vreme prošlo. Ljudi vole da gledaju njegove ‘ludorije’, ali kao borac, on je gotov. On nije više ni deo Top 3. Zašto uopšte bilo šta priča? Zašto nije seo u avion i borio se sa Tonijem Fergusonom? Jer je shvatio da bi ga Toni prebio. Sva trojica bi ga prebila, i Džastin i Toni i Habib”.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top