Ovde ste
Home > Sport > “Protiv Nemaca je slavio kao Hulk zbog igranja Sonija”

“Protiv Nemaca je slavio kao Hulk zbog igranja Sonija”


Proslava pogotka Marija Balotelija protiv Nemake u polufinalu Evropskog prvenstva 2012. godine i dalje se pamti


SSIzvor: B92

Photo by Michael Regan/Getty Images

Photo by Michael Regan/Getty Images

Odapeo je strelu u ralje gola Manuela Nojera i potom skinuo dres, bacio ga na travu i ispozirao je u stilu crtanog junaka Hulka.

Osam godina kasnije njegov bioloki brat Enok Barvua otkrio je kako je “Super Mario” doao na ideju da tako proslavi gol.

“Kada smo igrali Soni plejstejn i kada postignem gol, uvek sam slavio kao Hulk. Zato je on to isto uradio protiv Nemaca na EP“, ispriao je Enok za “calciomercato.com”.

Mario je roen u Palermu, sa roditeljima iz Gane, ali ga je odgajala italijanska porodica i tako je preuzeo prezime Baloteli

Enok je pokuao da objasni kako je bilo iveti sa temperamentnim bratom.

“Nije lako iveti sa Mariom, jer je pun energije i nikada ne eli da ostane miran. Ako se odmarate, on će doći i probuditi vas. Uvek je bio tako pozitivan i taj mi je optimizam mnogo pomogao u ivotu”.

Photo by Joern Pollex/Getty Images

Photo by Joern Pollex/Getty Images

Ima i savet za trenutnog napadaa Bree, za koga smatra da koristi samo 30 odsto svojih punih potencijala.

“Jedina stvar koju bih hteo da kaem Mariju jeste ta da bi on, ako bi igrao na 100 odsto, bio nezaustavljiv. Umesto toga, on igra samo na 30 odsto. Veoma je osetljiv, pa ako i najmanja stvar poe po zlu, dozvoljava da mu padne glava i ne igra dobro. Nije lako igrati sa toliko pritiska na ramenima”.

Nadao se da bi povratak u Breku mogao da pomogne Baloteliju da ponovo pronae izgubljeno samopouzdanje, ali to nije bio sluaj.

“Oboje smo bili tako srećni kada je potpisao za Breu. Mario nije razmiljao dva puta, prihvatio je odmah i odbacio sve ostale predloge. Naalost, sve to kae ili uradi oslikava se u negativnom svetlu. Zato je na onoj uvenoj majici napisao ‘Zato uvijek ja?'”

“Toliko se naljutim kad vidim da je Mario rtva rasistikog zlostavljanja, voleo bih da tada budem pored njega na terenu kako bih ga podrao. Mislim da su potrebne mnogo stroije kazne za te navijae”, zakljuio je Enok Barvua.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top