Ovde ste
Home > Tehnika > DA LI JE I VAS ZALUDELA OVA APLIKACIJA? Skinuta je dve milijarde puta, a prvobitno je bila namenjena TINEJDŽERIMA!

DA LI JE I VAS ZALUDELA OVA APLIKACIJA? Skinuta je dve milijarde puta, a prvobitno je bila namenjena TINEJDŽERIMA!


Iako se donedavno smatrala aplikacijom za tinejdžere, od januara je skinuta 315 miliona puta. To pokazuju podaci na platformi Sensor Tower, gde piše da je reč o najviše preuzimanja koje je neka aplikacija ikada postigla u četvrtini neke godine.

Pixabay

Aplikacija posvećena kratkim viralnim videozapisima poslednjih nekoliko meseci beleži snažan porast popularnosti nakon što su zemlje širom sveta stavljene u karantin. Čini se da TikTok, donedavno aplikacija nepoznata mnogima, igra veliku ulogu u prilagođavanju ljudi životu u zatvorenom. 

Najviše downloada TikTok trenutno ima u Indiji (611 miliona), zatim u Kini (oko 196 miliona), a na trećem mestu je SAD.

printscreen Tik Tok

Nakon uspešnosti TikToka mnoge kompanije pokušale su da budu konkurencija toj aplikaciji, ali nijedan sličan proizvod nije uspeo u tome. Jedina platforma koja je u SAD-u postigla da uporedi uspeh bila je Musical.ly – koji je kompanija ByteDance preuzela pa ga zatvorila i spojila s TikTokom.

The Information je nedavno preneo vest da YouTube radi na sličnoj ideji deljenja kratkih videozapisa pod nazivom Shorts. Facebook je pokušao s konkurentskom aplikacijom Lasso, ali ona zasad nije postigla veći uspeh.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top