Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > ZAJEDNO SU DONELI AJNTRAHTU 100.000.000 EVRA, A ONDA NESTALI SA MAPE! Joviću i Haleru drastično pala cena nakon odlaska iz Nemačke!

ZAJEDNO SU DONELI AJNTRAHTU 100.000.000 EVRA, A ONDA NESTALI SA MAPE! Joviću i Haleru drastično pala cena nakon odlaska iz Nemačke!

Fallback Image


Dva fudbalera donela su ekipi iz Frankfurta čak 100.000.000 evra. Pogađate, reč je o Luki Joviću i njegovom partneru iz Frankfurta Sebastijanu Haleru, koji je nakon Nemačke uhlebljenje našao u taboru Vest Hema, gde se i nije baš proslavio na 27 utakmica u dresu “čekićara”.

SRBIN “TRESE” OSTRVO! Jović PRVI PIK BOGATAŠA IZ SAUDIJSKE ARABIJE! Oblači crno-belo!

Tek sedam golova postigao je Francuz, što je daleko slabije od učinka koji se očekivao od igrača za kog je londonski klub izdvojio rekordnu sumu novca, čak 45 miliona evra.

Reuters

Karijere Francuza i Srbina su trenutno u blagom padu što će se sigurno odraziti na njihovu tržišnu vrednost.

Engleski mediji pišu da uprava Vest Hema čak preispituje opciju da Halera stavi na transfer listu, prodaja im nije nužna, ali su voljni da saslušaju eventualne ponude iako je jasno da će teško dobiti sumu koju su investirali u Francuza jer mu je u međuvremenu cena oborena.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top