Ovde ste
Home > Automobili > 1.000 “BESNIH” AUTOMOBILA JE SPALJENO, SAMO JE JEDAN ČUDOM “PREŽIVEO” I NESTAO! Sada ga je pronašao uporni jutjuber, a nećete verovati kome je pripadao! (VIDEO)

1.000 “BESNIH” AUTOMOBILA JE SPALJENO, SAMO JE JEDAN ČUDOM “PREŽIVEO” I NESTAO! Sada ga je pronašao uporni jutjuber, a nećete verovati kome je pripadao! (VIDEO)


Priču o izgubljenom Ferrariju F40 koji je pripadao sinu Sadama Huseina nedavno je započeo britanski jutjuber Skot, veliki zaljubljenik u automobile legendarne italijanske marke i autor YouTube kanala Ratarossa.

I sam vlasnik nekoliko Ferrarija, još od detinjstva je maštao o legendarnom modelu F40, a kako prethodno nije uspeo da pazari jednog od njih, sebi je pre desetak dana zadao izazov da pronađe baš F40 koga je posedovao Udaj Husen.

KADA LOŠ VOZAČ BEŽI OD POLICIJE! Već vam je jasno kako se završilo! (VIDEO)

F40 koji je nekim čudom preživeo spaljivanje kolekcije od oko 1.000 luksuznih, supersportskih i retkih automobila, koja je uništena 2003, u vreme američke invazije na Irak, kako je se niko ne bi dočepao.

Britanski jutjuber sasvim sigurno ni sam nije verovao da će Ferrari biti pronađen za samo 10 dana. U tome su mu pomogli drugi “auto-tjuberi”, koji su informaciju o njegovoj potrazi preneli na svojim kanalima.

Zahvaljući momcima iz Gas Monkey Garage saznao je da se automobil i dalje nalazi u Iraku, u gradu Erbilu u iračkom Kurdistanu. Više ne izgleda prašnjavo i propalo, ali i dalje nije najboljem stanju, na šta ukazuje njegov zvuk motora, iako njegvo kilometer-sat pokazuje samo 3.700 pređeniih kilometara.

(VIDEO) PROMAŠIO IZLAZ SA AUTO-PUTA, pa je onda uradio nešto neshvatljivo! A evo i koliko ga je to koštalo!

Njegov trenutni vlasnik prodaje Ferrari F40 Udaja Huseina po ceni od 1.150.000 dolara, čime se Skotova potraga za autmobilom njegovih snova završila, budući da i sam priznaje da je ta cena iznad njegovih mogućnosti. Bez obzira na to, Skot nastavlja potragu za legendarnim Ferrarijima čije je postere, kao klinac kačio u svojoj sobi.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top