Ovde ste
Home > Kultura > SESTRE MIĆALOVIĆ U SUZAMA! Njegova smrt ostavila je VELIKU BOL – na DANAŠNJI DAN… “Dobri moj KAPETANE…” (FOTO)

SESTRE MIĆALOVIĆ U SUZAMA! Njegova smrt ostavila je VELIKU BOL – na DANAŠNJI DAN… “Dobri moj KAPETANE…” (FOTO)


Otac glumica Slobode i Dragane, Dragan Mićalović, preminuo je pre tri godine, a sestre su ostale neutešne nakon njegovog odlaska.

One tugu često podele sa svojim pratiocima na Instagramu, kada se prisete svog dragog oca ili mu upute neku poruku. Danas bi proslavio 70. rođendan, a evo šta su mu ćerke poručile.  

instagram/hipokampelefentokamela

Dobri moj kapetane… Dobro smo. Dobro je Maka. Čuvamo je. Govorim joj svakog dana po sto puta da je volim, sve mislim uspeću da joj nadomestim malo tebe. Ona se smeje. Stalno, a znam da joj duša vrišti tvoje ime na sav glas. Čuva se i ona, evo već treći mesec u karantinu. Danas je izašla. Rođendan ti je, mora baklava da se spremi. Pričamo stalno o tebi i smejemo se… I plačemo. I teško je, ne znam da li je teže kada ide sve nizbrdo ili kada ide uzbrdo. Znaš da se trudim da sve uradim kako treba. Zabrljam vrlo često, ali znaš me. A znaš i da te volim kao što nikog nisam i nikog neću. Srećna sam kapetane, ima ko da me čuva. Vidiš ti to. Voli te tvoje najmalečko mezimče najviše na svetu – napisala je Dragana ispod fotografije koju je takođe i njena sestra Sloboda objavila na svom Instagram profilu. 

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top