Ovde ste
Home > Tehnika > Korak dalje: Tinder uvodi opciju video poziva

Korak dalje: Tinder uvodi opciju video poziva


Tinder je objavio da e kasnije tokom godine objaviti veliku nadogradnju za svoju popularnu aplikaciju, i to e biti video pozivi. Ovo je ogromna nadogradnja, s obzirom da Tinder ima milione korisnika, i da video pozivi mogu biti vrlo korisni za sve njih.


Izvor: B92

Foto: Getty Images, Leon Neal / Staff

Foto: Getty Images, Leon Neal / Staff

Svi se trenutno pitaju kako e Tinder reiti problem uznemiravanja i zloupotrebe kada se uvede video chat, navodi PC Press. Pretpostavlja se da rade na sistemu ranog otkrivanja uvredljivih slika. Korisnici e takoe morati da menjaju svoje navike, i da e video pozivi biti uobiajena stvar umesto tekstualnih poruka.

Iz kompanije su takoe objavili i statitistike izvetaje za prethodni period tokom epidemije Korona virusa, u kome je dostignut porast korienja ove aplikacije, i to kod ena mlaih od 30 godina, za ukupno 37%. Broj poruka u toku dana povean je za oko 27%, gledajui globalno. Iako ovi brojevi pokazuju pozitivan rast, primeen je pad broja korisnika u odnosu na februar, odnosno vreme pre krize. Kako se vanredne mere ukidaju, tako se primeuje i porast upotrebe aplikacije i razmena poruka u svim regionima sveta, zakljuuje PC Press.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top