Ovde ste
Home > Sport > Košarka > SLAMA SRCE! NEUTEŠNA MAJKA! Želela je da zna kako je Dražen proveo POSLEDNJE SATE ŽIVOTA: Osobi koja je vozila NIJE BILO NIŠTA!

SLAMA SRCE! NEUTEŠNA MAJKA! Želela je da zna kako je Dražen proveo POSLEDNJE SATE ŽIVOTA: Osobi koja je vozila NIJE BILO NIŠTA!


Devojka je bila u komi osam godina i koja je nažalost, završila kao invalid, Hilal Edebal.

Svi su se pitali koja je to bila treća osoba sa njima, da li je to bila majka ili teta njena, a u stvari to je bila košarkašica iz Istanbula koja je bila na istom koledžu gde i Majkl Džordan i ona je bila u komi osam godina – kazala je Biserka za TV Arena u epizodi serijala „Majke šampioni” .

PROGOVORILA! Majka pokojnog Dražena Petrovića otkrila: Moj sin je u SMRT otišao zajedno sa dve žene!

LEDI KRV U ŽILAMA, HTELA JE DA SKOČI SA TERASE! Majka Dražena Petrovića otkrila da ju je pre POGIBIJE SINA jedan čovek upozorio na VELIKU TRAGEDIJU!

Došla sam do nje kako bih saznala kako je Dražen to svoje poslednje vreme u automobilu proveo. Zanimalo me je to. Išla sam u Istanbul da bih je pronašla i ona mi je rekla da je on bio jako sretan i nasmejan. Ja se mislim to je bio od rođenja, ali ta osoba koja je vozila, njoj nije bio ništa. Ušla je u istoriju tako što je vozila, a ova druga je ostala večni invalid za koju ova dotična koja je vozila, a koja se udala za Olivera Birkofa, nije našla za shodno da je poseti. To me je toliko rastužilo i došla sam da upoznam tu devojku u Istanbulu jer sam taj krug želela da zatvorim na jedan način.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top