Ovde ste
Home > Sport > “Srce mi se slama, šest godina te nisam video, majko” VIDEO

“Srce mi se slama, šest godina te nisam video, majko” VIDEO


Verovatno je svima dobro poznata životna priča turskog košarkaša Enesa Kantera.


SSIzvor: B92

Član Boston Seltiksa već nekoliko godina unazad je u domovini nepoželjan zbog sukoba sa režimom predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Proteran je iz te zemlje i ne sme da se vrati u Evropu, inače bi odmah bio uhapšen. Ili ubijen, smatra Kanter.

Zbog toga je emotivno podneo Svetski dan majki koji je obeležio putem Instagrama na vrlo emotivan način. Na Dan majki, oglasio se video-porukom

“Zdravo mama. Danas je ‘Dan majki’, tvoj dan. Prošlo je šest godina od kada ti nisam video lice, čuo glas, od kada nisam okusio tvoju divnu hranu i šest godina od kada ti nisam rekao da te volim. To je verovatno i najteže što mi pada. Srce mi se slama. Nadam se da si sigurna uz tatu. Nadam se da nisi ljuta na mene. Znam šta sam napravio našoj porodici, ali sam morao to da uradim, jer pokušavam da odbranim demokratiju, slobodu i ljudska prava. Ne smem da ćutim, čak i ako to zahteva život“, rekao je turski košarkaš u dirljivom obraćanju.

Ne mogu čak ni da se čuju telefonom i sve što ima od nje je njena slika.

“Imam tvoju sliku u telefonu, to mi je najvrednija stvar u životu. Izmami mi osmeh na lice, naročito posle utakmica. Mnogi igrači idu kod svojih majki i govore im koliko ih vole. Ja uzmem telefon, vidim tvoju sliku i to me učini srećnim, jer znam da si ti uvek uz mene. Znam da se moliš za mene. Znam da je tvoj san bio da dođeš na neku od mojih utakmica i da navijaš za mene. Ne brini, obećavam ti da će se to desiti. Poslednje što želim reći ovde je da ustanete i zagrlite svoje majke i kažete im koliko ih volite, jer nikad ne znate kada će doći trenutak da to ne možete da uradite. Čuvajte svoje majke kao najvažniju stvar u životu. Nadam se da je ovo psolednji video koji snimam ovim povodom”, zaključio je Kanter.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top