Ovde ste
Home > Ekonomija > OVAKO SE AERODROM NIKOLA TESLA PRIPREMA ZA PUTNIKE: Uvedene su mere zaštite, kojih će se zbog bezbednosti SVI MORATI DA PRIDRŽAVAJU!

OVAKO SE AERODROM NIKOLA TESLA PRIPREMA ZA PUTNIKE: Uvedene su mere zaštite, kojih će se zbog bezbednosti SVI MORATI DA PRIDRŽAVAJU!


Ove procedure, između ostalog, obuhvataju organizaciju tokova putnika, postavljanje oznaka i informacija u zgradi terminala i pojačane mere higijene i dezinfekcije prostora, i usaglašene su sa međunarodnom i domaćom regulativom.

U skladu sa najavama pojedinih avio-kompanija, postepena obnova putničkog saobraćaja počeće tokom naredne nedelje, a Aerodrom Nikola Tеsla Beograd u potpunosti je spreman za doček putnika i avio-kompanija kako bi doprineo ponovnom povezivanju Beograda i Srbije sa regionom i ostatkom sveta, navodi se u saopštenju beogradskog aerodroma.

Aerodrom Nikola Tesla

 

Obavezno je nošenje zaštitne maske tokom boravka na putničkom terminalu, kao i održavanje minimalnog međusobnog rastojanja, što je na aerodromu obeleženo odgovarajućim podnim i drugim oznakama.

Putnicima se preporučuje da često peru ruke sapunom i sredstvom za dezinfekciju postavljenim na vidno obeleženim lokacijama.

Aerodrom Nikola Tesla

 

Odgovore na najčešća pitanja putnici mogu da pronađu na www.beg.aero , putem e-mail adrese [email protected] i broja telefona Info centra 011 209 4444.

Aerodrom Nikola Tesla

 

Kako bi se putnici i javnost na vreme upoznali sa propisanim načinom ponašanja prilikom boravka u zgradi terminala, kompanija Vansi Airports pokrenula je edukativnu kampanju pod nazivom “Čuvamo jedni druge” na svih 45 aerodroma širom sveta kojima upravlja, a koju će i BELGRADE AIRPORT redovno komunicirati putem svojih zvaničnih kanala.

Sledeće nedelje nacionalna avio-kompanija Er Srbija obnoviće letove za Frankfurt, Cirih, Beč i London Hitrou, avio-kompanija Belavia letove za Minsk, a avio-kompanija Wizz Air letove za London Luton.

Očekuje se da će u narednom periodu, u zavisnosti od regulative i razvoja situacije, još veći broj avio-kompanija ponovo uspostaviti letove ka većem broju destinacija, piše u saopštenju.

GRČKA OPREZNO OTVARA PLAŽE: Zabranjeni sport, muzika, alkohol, kazne od 5 do 20 hiljada evra
Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE
Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE
 
Čitajte Zaštitnik potrošača:Zastitnikpotrosaca.rs

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top