Ovde ste
Home > Automobili > PLJAČKAŠ JE UPAO ČOVEKU U KOLA I NAREDIO MU DA IZAĐE! A onda ga je dočekao ŠOK!

PLJAČKAŠ JE UPAO ČOVEKU U KOLA I NAREDIO MU DA IZAĐE! A onda ga je dočekao ŠOK!


Jedna od praktičnih opcija koje su na raspolaganju vozačima Tesla Modela 3 jeste da mogu da kontrolišu funkcije svog automobila putem smartfona. Iako je ova mogućnost uvedena pre svega zbog praktičnosti, u ekstremnim situacijama može da posluži i kao dodatna zaštita od krađe vozila.

To je pokazao jedan vlasnik Modela 3 iz Kalifornije, kada je zahvaljujući prisebnosti i aplikaciji zaključao lopova u svom vozilu i na taj način sprečio krađu automobila.

Incident se dogodio 8. maja u prepodnevnim satima, kada je Čarli Smit (21) otvorio vrata Modela 3 dok je vlasnik sedeo unutra, vičući na njega da odmah napusti vozilo. Vozač ga je poslušao i izašao iz automobila.

ČEKAO JE 6 MESECI NA SVOJU NOVU “TESLU 3”, prešao samo 550 km a onda mu se tokom vožnje dogodilo nešto NEVEROVATNO!

Međutim, dok je lopov pokušavao da odjuri Teslom sa lica mesta, prisebni vlasnik je pomoću smartfona isključio elektromotor i zaključao vozilo, nakon čega je pozvao policiju. U trenutku kada su policajci stigli na lice mesta, lopov se preznojavao zaključan u automobilu, a pošto su ga uhapsili utvrdili su da je bio pod dejstvom droge.

To je verovatno i jedan od razloga zašto nije uspeo da otključa automobil iznutra i pobegne. Drugi je to što je dugme za otključavanje vrata u Teslinom Modelu 3 neupadljivo, pa nekome ko nema iskustva sa ovim automobilom nije lako da ga pronađe. Pogotovo u stresnoj situaciji u kakvoj se našao ovaj kradljivac vozila u pokušaju.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top