Ovde ste
Home > Sport > Tenis > Odložena ceremonija prijema u tenisku Kuću slavnih

Odložena ceremonija prijema u tenisku Kuću slavnih


Zbog trenutne situacije teniska sezona suspendovana je do kraja jula, pa je odlučeno i da svečanost prijema najbolje teniserke Španije i nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića u Kuću slavnih bude odložena.

„Iako ćemo ove godine propustiti tradicionalo okupljanje, zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni i naša lokalna zajednica su prioritet. Radujemo se što ćemo pružiti Končiti i Goranu proslavu kakvu zaslužuju povodom ulaska u Kuću slavnih i da sledećeg leta vratimo najbolje u profesionalnom tenisu u Njuport.”, izjavio je Tod Martin, generalni direktor Međunarodne teniske dvorane slavnih.

Končita Martinez i Goran Ivanišević su svojim izjavama podržali ovakvu odluku Kuće slavnih i istakli da ona ne umanjuje njihovu radost i zadovoljstvo. 

„Već se radujem julu 2021. godine u Njuportu. Pomeranje svečanosti u sledeću godinu je prava odluka za sve. Svi se možemo nadati da će svet do tada biti u boljoj situaciji i imaće mnogo toga da se proslavi. “, rekla je Končita Mendez.

“Saznanje da ću biti član Kuće slavnih mi je donelo dovoljno radosti ove godine. Sa zadovoljstvom ću sačetakti svečanost narednog leta, a sada svi možemo da se fokusiramo na ono najvažnije, a to je zdravlje”, poručio je Ivanišević.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top