Ovde ste
Home > Ekonomija > Od 1. juna otvoreni svi hoteli: Centar Zlatibora dobija potpuno novi izgled

Od 1. juna otvoreni svi hoteli: Centar Zlatibora dobija potpuno novi izgled


Zlatibor — Zbog preporuka da se odmor provede u Srbiji na Zlatiboru oekuju dobru letnju sezonu.


Izvor: Tanjug

Foto: Depositphotos, kalinovsky

Foto: Depositphotos, kalinovsky

Prema reima direktora Turistike organizacije Zlatibor Vladimira ivanovia oekuju da e ova sezona uspeti da ublai ekonomske gubitke koje su svi turistiki i ugostiteljski objekti imali zbog epidemije korona virusa

“Od 1. juna svi hoteli na Zlatiboru poee sa radom, a buking je ve poeo. Rezervacije su uglavnom za jul i avgust, a svi hoteli daju popuste od 20 do 30 odsto za boravak na Zlatiboru u junu. Produava se i boravak gostiju, koji je do sada iznosio u proseku 4 dana, tako ukoliko se i sezona produi na septembar i oktobar oekujemo ublaavanje ekonomskih posledica epidemije “, kae ivanovi za Tanjug.

ivanovi istie da e cene biti na prologodinjem nivou i da nema najave uveanja zbog dodatnih higijenskih mera koje e morati svi da preduzimaju.

A za vreme vanrednog stanja na Zlatiboru su zapoeti radovi na rekonstrukciji Kraljevog trga ,jezera i kompletnog centra.

“Radi se promenada u samom centru, kompletna rekonstrukcija trga i jezera, tako da e centar Zlatibora dobiti potpuno novi izgled. Radovi su obimni ali e biti gotovi do 1. jula”, najavljuje ivanovi.

Direktor TO Zlatibor istie da e ovog leta gostima biti na raspolaganju i novi turistiki lokaliteti poput novootvorenog kaubojskog grada El paso, a do kraja letnje sezone mogue je i da proradi panoramska gondola od Zlatibora do Tornika.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top