Ovde ste
Home > Sport > Omladinci FKCZ: Sanjamo dres Zvezde

Omladinci FKCZ: Sanjamo dres Zvezde


Novopeeni prvotimci, lija Babi i Uro Blagojevi, nosili su dres omladinaca u trening proveri odigranoj na Pomonom terenu stadiona “Rajko Miti”.


Izvor: B92, zvanini sajt

Foto: FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Dvojac koji deluje po levoj strani terena bio je saglasan oko toga da su imali veliku elju da se dokau i nametnu Dejanu Stankoviu.

Kao jedan od uzroka poraza omladinaca, Babi (18g) navodi iskustvo prvotimaca.

“Videlo se da su iskusniji od nas. Takoe, moj utisak je i da su imali vie snage, jer ipak smo mi omladinci, jo uvek se razvijamo i stasavamo u fudbalere. To je presudilo da izgubimo na meu, ali mislim da smo ostavili korektan utisak”, rekao je Babi za zvanian sajt.

Nadovezao se Blagojevi (18g) na rei neto ofanzivnijeg kolege.

“Osetila se razlika u tome to su oni seniori, a mi juniori. Ostavili smo solidan utisak. ast je uopte to smo imali priliku da odmerimo snage, makar i u trening meu, sa seniorima Crvene zvezde. Svako od nas je zbog toga imao poseban motiv u smislu nametanja za prvi tim”, smatra defanzivac roen 2002. godine.

Babi je sjajnim prodorima po levom boku u potpunosti skrenuo panju na sebe.

“Imao sam motiv da se nametnem. Ne samo ja, ve kompletan tim. Svi mi elimo da igramo u prvom timu Crvene zvezde i ovo je bio odlian test da se pokaemo i dokaemo da zasluujemo ansu. Mislim da se, bez obzira na rezultat, jesmo dobro pokazali i da su svi mogli da se uvere u to koliko smo kompaktan tim”, uverava napada iz ajkaa.

Talentovani Blagojevi je jedva doekao povratak na teren.

“Prelep je oseaj vratiti se na teren i odigrati utakmicu, makar to bio trening me. ekali smo dugo na povratak, a ovo je bio sjajan nain da se svi zajedno istrimo i u prijateljskom maniru odmerimo snage. Zaista je bila porodina utakmica i rezultat je bio u drugom planu”, podvlai Blagojevi.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top