Ovde ste
Home > Kultura > Danas je održan pomen Bati Živojinoviću! Prošlo je ČETIRI GODINE otkako nas je NAPUSTIO VELIKI GLUMAC – SIN MILOJKO NIJE MOGAO DA DOĐE!

Danas je održan pomen Bati Živojinoviću! Prošlo je ČETIRI GODINE otkako nas je NAPUSTIO VELIKI GLUMAC – SIN MILOJKO NIJE MOGAO DA DOĐE!


Velimir Bata Živojinovi preminuo je 22. maja, 2016. godine, u Beogradu u 83. godini, u bolnici “Sveti Sava”, posle duge i teške bolesti. Danas se navršava četiri godine otkako nas je napustio ovaj legendarni glumac.

ODLIČNO SAM PODNELA IZOLACIJU! Mira Banjac otkrila šta je radila dva meseca u stanu u Novom Sadu!

Danas je održan pomen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu gde su se okupili njegovi najbliži, porodica, prijatelji i poštovaoci njegovog lika i dela.

Tanjug/ Ognjen Stevanović

Među prvima je pristigao Batin kolega, glumac i producent Radoš Bajić, a nakon njega svojim prisustvom pokojnom glumcu odali su čast i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i političari Aleksandar Antić, Branko Ružić, Žarko Obradović i drugi.

Pomenu su prisustvovali i članovi porodice, Batina unuka Dina Živojinović, kao i rođeni brat pokojne Lule Živojinović, glumčeve supruge, ali Živojinovićev sin Milojko nije mogao da dođe na očev grob.  

VELIČAMO NINU BADRIĆ, A PRIČAMO LOŠE O NAŠOJ ALEKSANDRI RADOVIĆ! Glumica IZGORELA zbog nepravde – ”Tvoji te neće, drugi te traže”

 

Tanjug/ Ognjen Stevanović

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top