Ovde ste
Home > Ekonomija > PAŽNJA! NA LETOVANJE U GRČKU NEĆE MOĆI SVAKO: Atina će objaviti listu zemalja iz kojih su turisti dobrodošli, EVO SPISKA!

PAŽNJA! NA LETOVANJE U GRČKU NEĆE MOĆI SVAKO: Atina će objaviti listu zemalja iz kojih su turisti dobrodošli, EVO SPISKA!


To predviđa plan za pokretaje turizma u Grčkoj pod nazivom “Restart tourism”, koji su objavili grčki premijer Krijakos Micotakis i ministar turizma Haris Teoharis.

Turistička sezona počinje 15. juna i primenjivaće se svi zdravstveni protokoli kako bi i građani i turisti ostali bezbedni, a moguće je tesitanje posetilaca metodom slučajnog uzorka prilikom boravka u zemlji.

Turistička sezona i dolazak stranih turista u Grčku počinje 15. juna kada se očekuje dolazak turista iz oko 20 zemalja sa dobrim epidemiološkim rezultatima.

Lista tih zemalja će biti javno objavljena krajem maja, a grčki premijer Micotakis je rekao da su u pitanju zemlje Balkana, Baltika i severne Evrope, navodi Grčkainfo.

Prema informacijama grčke televizije SKAI, prvih 18 zemalja čije će turiste Grčka primiti od 15. juna su Kipar, Izrael, Kina, Japan, Australija, Norveška, Danska, Austrija, Bugarska, Srbija, Rumunija, Albanija, Poljska, Severna Makedonija, BiH, Mađarska, Slovačka i Češka.

Predviđeno je da jedrenje na grčkim morima počne 25. maja.

Kampovi i hoteli koji su otvoreni tokom cele godine počinju sa radom 1. juna.

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE
Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE
Čitajte Zaštitnik potrošača:Zastitnikpotrosaca.rs

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top