Ovde ste
Home > Sport > Vaterpolisti Radnikog ponovo u bazenu

Vaterpolisti Radnikog ponovo u bazenu


Vaterpolisti Radnikog iz Kragujevca, posle dva meseca pauze zbog korona virusa, ponovo su se vratili u bazen.


Izvor: B92, zvanini sajt

Foto: VK Radni

Foto: VK Radniki

Kako je saopteno, osvajai Kupa Srbije i Regionalne A2 lige ponovo su uskoili u bazen i zapoeli pripreme, iako je jo uvek nepoznato da li e se Superliga nastaviti.

Zbog pauze kakvu ne pamte da su ikada imali, varepolisti Radnikog bili su sreni kada su pre skoro dve nedelje ponovo skoili u bazen i zapoeli pripreme u skladu sa preporukama Vlade Srbije.

Trener Radnikog Uro Stevanovi zahvalio se Gradu i Sportskom privrednom drutvu Radniki to su reagovali odmah nakon poputanja mera i omoguili da kreneu sa treninzima.

Foto: VK Radni

Foto: VK Radniki

“Dva meseca bez treninga je stvarno predugaak period i jako je vano to smo se konano okupili. U ovom trenutku ekipa je kompletna, izuzev stranaca, iji se povratak oekuje u sluaju da se nastavi prvenstvo, to je jo uvek upitno. Odravaju se sastanci u Vaterpolo savezu i nadamo se da e nam omoguiti da zavrimo sezonu u bazenu. Nadam se da e to biti onako kako smo zapoeli i da emo posle osvajanja Kupa i Regionalne A2 lige doi i do titule ampiona Srbije. Bilo kako bilo, najvanije je da smo konano krenuli da treniramo“, rekao je Stevanovi.

Odluka o nastavku Superlige trebalo bi da se donese poetkom juna.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top