Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > KADA SU KASNILE PLATE, PLAĆAO NAS JE IZ SVOG DŽEPA! Štoper Zvezde utučen nakon tragedije: Hteo sam da ga zovem na svadbu!

KADA SU KASNILE PLATE, PLAĆAO NAS JE IZ SVOG DŽEPA! Štoper Zvezde utučen nakon tragedije: Hteo sam da ga zovem na svadbu!


Po završetku utakmica Crvena zvezda – Grafičar, Pankov je za “Telegraf” evocirao uspomene na prijatelja koji je rešio da tragično okonča život.

U PLAVO-BELOM DRESU JE POSTAO NAJBOLJI STRELAC LIGE! OFK Beograd se oprostio od Mrdakovića!

Preseklo me je u stomaku kada sam pročitao, ne mogu da verujem. Baš sam privatno dobar, i ja i supruga sa njim. Upoznali smo kad je on došao u Vojvodinu, pre mog odlaska u inostranstvo. On je došao da završi karijeru, privatno smo se družili, i kasnije je na Kipru kod mene. Sa celom ekipom iz tadašnjeg sastava je ostao u odličnim odnosima. Ko Mrdaka nije znao…

Starsportphoto

Nije niko mogao da kaže nešto loše za njega, bio je uvek nasmejan, velikog srca, nema kome nije pomagao. Ja se sećam da je i šakom i kapom davao, poznato je bilo da su nam kasnile plate, on je privatno iz svog džepa davao i pomagao… Ne znam da li je imao neke privatne probleme, ali nikad nije delovalo da ih je imao. Bio je vedar, nasmejan.

– Baš sam se spremao da ga zovem na svadbu ovih dana, pozivnicu da mu pošaljem, danas-sutra, i nikako… A poslednji put smo se videli u Nišu kad je bio, došao je da vidi malog i seli smo, popili kafu, videli smo se i došao je do mene i žene u stan.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top