Ovde ste
Home > Sport > Koroman: Biniu, legendo, ne mogu da me kupe za soma i manipuliu

Koroman: Biniu, legendo, ne mogu da me kupe za soma i manipuliu


Ognjen Koroman, nekadanji fudbaler Crvene zvezde, odgovorio je Dragii Biniu koji ga je nazvao “trenerom u pokuaju”.


PTIzvor: B92

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Koroman se prethodnih dana nalazi u centru panju zbog kritika koje upuuje na raun srpskog fudbala.

Poslednji koji je odgovorio Koromanu bio je lan izvrnog odbora FSS-a Dragia Bini.

Sluaj Ognjena Koromana na alost nije usamljen. Nije ni prvi, a verovatno ni poslednji, koji za svoje traume po zavretku igrake karijere krivi sistem i ljude koji savesno i odgovorno obavljaju svoje poslove. I ranije se deavalo da ljudi jednostavno ‘puknu’, a sve je to rezultat nezadovoljstva, pre svega, na linom planu. Koroman je trenutno samo trener u pokuaju, trai svoje mesto pod Suncem. I to je lepo, imamo mnogo mladih trenera koji se edukuju i rade u klubovima, ali ako je mislio da na ovakav nain privue panju i potrai neku preicu, onda nije izabrao dobar put“, rekao je izmeu ostalog Bini.

Trener Smedereva ubrzo mu je odgovorio preko drutvenih mrea.

Meni legendo nije cilj da privuem panju, ta e meni panja, od koga, zbog ega… Trener sam u pokuaju, to priznajem, jer sam na poetku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipuliu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj prii, legendo“, napisao je Koroman i dodao:

Nemoj legendo da vrea moju inteligenciju i da misli da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominje Svetsko prvenstvo 2006. i da sam naruavao atmosferu. Ja svuda naruavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sea Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari“.

Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ruamo, i da radimo za boljitak nae dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Bini, a ja Koroman, a ko su oni?“, zakljuio je Koroman.

Ostaje nam da vidimo da li e se ponovo neko oglasiti.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top